Prostřeno je gastronomická show na TV Prima. Každý díl přináší pět soutěžících. Odvysílané díly pořadu Prostřeno jsou k dispozici online.

Prostřeno je gastronomická show, kterou vysílá TV Prima od března 2010. Formát převzala z britské stanice Channel 4, kde má pořad název Come Dine With Me. Každý týden se utká pět soutěžících, kteří musí pohostit jeden druhého a vzájemně se ohodnotí body. Velkou roli hraje originalita receptů. Soutěžící s nejvyšším počtem bodů výhrává 50 000 Kč.

Prostřeno - online ke zhlédnutí ZDE

Populární soutěžní pořad Prostřeno se vysílá po celém světě pod různými názvy. Každý týden se v pořadu sejde pět soutěžících, kteří se snaží zaujmout své soupeře originálním jídlem a zábavou. V historii pořadu Prostřeno soutěžilo mnoho kontroverzních lidí. Pořadem provázejí manželé Václav Vydra a Jana Boušková.

Muslimka v Prostřeno - video

Video
Video se připravuje ...

Muslimka v Prostřeno: Vepřové si nedám, budu ho hodnotit jen očima FTV Prima

Prostřeno - zajímavosti a nejnovější info

Fotogalerie
5 fotografií

Televizní pořady na Blesk.cz

Chcete znát detaily z vašich oblíbených televizních pořadů a reality show? Potom jste na správném místě. Přečtěte si, kdy se začaly vysílat, kde najít starší díly, nebo si přečtěte pikantní informace ze zákulisí jejich natáčení.

Vetřelci dávnověku * Utajený šéf * Co na to Češi

Tvoje tvář má známý hlas * Výměna manželek

Malé lásky * Chart Show * Pevnost Boyard

Deník Dity P. * Ano, šéfe! * Prostřeno

Jak se staví sen