První oficiální akci serveru Futurum.cz bude moderovat Miloš Čermák a postupně představí čtyři mluvčí, kteří se budou ve svých vystoupeních věnovat geekerkám a moderním technologiím pro ně. Skvělý sloupkař, vedoucí ateliéru Vizuálního designu na UJEP Pavel Beneš přiblíží, jaké jsou typické poznávací znaky ženy - geeka.

Novinář Jiří X. Doležal, muž se slabostí pro měkké drogy a tvrdé ženy, bude držet přednášku na téma "Žiju s geekerkou". O tom, jak geekerky sportují, bude referovat běžec Miloš Škorpil. A Alexandra Korman pohovoří o mobilech v ženských rukách.

V průběhu večera se budete moci zapojit do soutěže o nejvtipnější "bubliny" komiksu Geekette na futurum.cz (kreslí Miloš Gašparec, mj. autor Hany a Hany) a tak vytvořit jeho nový díl. Tři návštěvnice odejdou domů v exkluzivním modelu - tílku s potiskem Geekette.

Těšit se můžete také na módní inspiraci: přehlídku butiku Bella Brutta, který do Česka přivedl například značky Melissa, Gusto Barcelona nebo Sita Murt. Zájemkyně nalíčí ve futuristickém duchu charismatická vizážistka Celestýna Chaunová. A samozřejmě nebude chybět nezbytný networking. Přijďte si užít geekerský večer se vším, co k němu patří!

Netradiční klub HUB naleznete na Praze 5, v ulici Drtinova 10.

Novinky ze světa moderních technologií hledejte na webu futurum.cz. Klikněte ZDE