Panasonic Toughbook 31

Nekompromisní notebook pro nekompromisní prostředí. Vydrží pád z metru osmdesát, funguje v dešti i během písečné bouře. Nevadí mu ani extrémní teploty. I při vystavení 70°C a -50°C nedojde k poškození. Vzhledově není Toughbook žádný elegán, vypadá spíše jak kufřík na nářadí, ale v tomto případě jde hlavně o funkčnost a výdrž. Obrazovka má 13 palců (33cm), je dotyková a podsvětlují ji LED diody. Výkonově se tenhle tvrďák vyrovná i stolním počítačům. Cena je 5800 € tedy cca 141 000 Kč.

Toughbook 31 od Panasonicu
Autor: panasonic

Tulip Ego for Bentley

Krasavec, který svým vzhledem a zpracováním připomíná spíše luxusní kabelku, je určen primárně pro boháče a majitele vozů Bentley. Vyrábí se v několika různých barevných provedeních, aby přesně sedl ke garážovanému pokladu na čtyřech kolech. Tulip Ego pokrývá samozřejmě nejkvalitnější kůže doplněná a chromové prvky. Decentní logo Bentley dává jasně najevo, o co tu běží. Technické parametry počítače však nejsou nijak zázračné. Výrobcem je nizozemská značka Ego Lifestyle, cena je 14 200 € tedy cca 350 000 Kč.

EGO Bentley
Autor: profimedia.cz

Tulip Ego Diamond

Od série „for Bentley“ se liší pouze zpracováním. Designové doplňky na tomto notebooku jsou vyvedeny v chromu, bílém zlatu a diamantech. Různé designové aplikace jsou ušity přesně na míru dle přání zákazníka. Pokud se chcete předvést s diamantovým tulipánem, připravte si 250 000 €. V českých korunách to je asi 6,1 milionu.

EGO diamond
Autor: profimedia.cz

MacBook Air Supreme Platinum

Z umělecké dílny designéra šperků Stuarta Hughese pochází i například nejdražší telefon iPhone 4 na světě. Tentokráte si vzal do parády i tenoučké MacBooky Air od Apple a zasadil je do čistých 7 kilogramů platiny! Zarytý „jablíčkář“ s 312 000 Ł v kapse (cca 8,7 milionu Kč) by neměl s nákupem tohoto skvostu otálet. Bylo jich vyrobeno jen pět.

Platinum MacBook
Autor: profimedia.cz

Luvaglio Million Dollar Laptop

Tento skvost je dělaný přímo na zakázku, tudíž i technické parametry si nastaví zákazník sám. A může sahat opravdu po tom nejlepším, co současný trh s PC technologiemi nabízí. V ceně 1 milion $ (v současnosti asi 17,1 mil. Kč) budou komponenty tvořit jen zlomek výsledné ceny. Jako materiály jsou použity exotické dřeviny, slonovina, zlato, platina a diamanty. K notebooku s 17“ obrazovkou (43cm) je dodáván i tvrdé pouzdro taktéž z nejlepších materiálů.

Luvaglio
Autor: profimedia.cz