Pro jeden den se průchozí část v hale mezi jednotlivými kójemi zahalila do červeného hávu. Koberec přilepený páskou tady byl přichystán pro modelky. A jak už u módních přehlídek bývá zvykem, i tady nechali organizátoři návštěvníky na začátku pěkně v napětí.

Netrpěliví nadšenci módy začali brzy přešlapovat okolo červeného koberce. První modelky vyšly z backstage dvacet minut po plánovaném zahájení. O to větší ovace ale na konci přehlídky sklidily. Přehlídka nabídla tvorbu hned čtyř mladých návrhářek – Simony Pekařové, Martiny Benešové, Barbory Zahradníkové a Johanky Veselé. 

Každá z nich si přichystala na podívanou od dvou do pěti outfitů nejen pro ženy, ale také pro muže. Jednotlivé modelky s jedinečnými outfity si můžete prohlédnout v galerii. „Tohle tady chybělo,“ chválila přehlídku návštěvnice Denisa, která chodí do haly číslo 13 pravidelně.

Kromě přehlídky je na pop-up marketu zajímavý i doprovodný program. „Návštěvníci se můžou těšit na přehlídky, workshopy šití i vyšívání a připravili jsme i přednášky pro návrháře o transparentnosti v dodavatelském řetězci, cenotvorbě, o budování zodpovědné značky nebo etice a udržitelnosti v módě,“ prozradila mluvčí Mint Marketu Petra Kopuletá.

Na pop-up Mint Market si můžete vydat každý pátek a sobotu až do konce roku 2017.

Mint Market v hale 13

Pokud o Mint Marketu slyšíte poprvé, zpozorněte. Mint Market pravidelně představuje tvorbu zlatých českých ručiček. Během jednoho odpoledne tady najdete celý nový outfit od mikiny přes kabát až po doplňky. Pokud máte chuť vydat se sem, podívejte se na oficiální stránky, kde se dočtete o nadcházejících událostech.

Podívejte se na fotografie z akce:

Fotogalerie
37 fotografií