V pondělí bude ještě teplo. Očekávejte oblačno, postupně od západu zataženo a déšť, ojediněle bouřky. Noční teploty 17 až 15 °C. Denní teploty 24 až 26 °C. Mírný severozápadní vítr. Index kondice bude z deseti na 3.

V úterý bude Praha stále pod mraky. Doporučujeme mít po celý týden deštníky. Pokud už nebude pořádná průtrž mračen, sychravému počasí se nevyhneme. Noční teploty 14 až 12 °C. Denní teploty 16 až 18 °C. Mírný severozápadní vítr. Index kondice bude z deseti na 1.

Ve středu bude velmi podobné počasí předešlému dni. Jen nám povyroste teplo. Očekávejte zataženo až oblačno, déšť nebo přeháňky. Noční teploty 14 až 12 °C. Denní teploty 20 až 22 °C. Mírný severozápadní vítr. Index kondice bude z deseti na 1.

Ve čtvrtek bude jako ve středu – oblačno, občas přeháňky. Noční teploty 14 až 12 °C. Denní teploty 20 až 22 °C. Mírný severozápadní vítr. Index kondice bude z deseti na 5.

V pátek už se budou teploty vracet do letního normálu. Stále počítejte s oblačnou až polojasnou oblohou a občasným déštěm. Noční teploty 14 až 12 °C. Denní teploty 24 až 26 °C. Mírný západní vítr. Index kondice bude z deseti na 7.

V sobotu se můžete zbavit celotýdenní zátěže v podobě deštníku. Meteoroložka předpovídá polojasno. Noční teploty 14 až 12 °C. Denní teploty 24 až 26 °C. Mírný severozápadní vítr. Index kondice bude z deseti na 9.

V neděli si na akce vezměte pláštěnku. Zpočátku dne bude polojasno až oblačno, postupně by měly nad Prahu dorazit přeháňky nebo bouřky. Noční teploty 17 až 15 °C. Denní teploty 24 až 26 °C. Mírný jihozápadní vítr. Index kondice bude z deseti na 9.

Podívejte se na předpověď s Dagmar Honsovou:
Video
Video se připravuje ...

Počasí s Dagmar Honsovou - Sv. Anna SPECIÁL Dagmar Honsová, David Vaníček, Lukáš Červený