Od té doby, co Gábina před dvěma lety objevila Priessnitzovy léčebné lázně v Jeseníku, se na sever Olomouckého kraje pravidelně vrací. Proč? „Priessnitzovy lázně jsou pro mě opravdu jedinečným místem odpočinku. Zdejší léčebné metody a horské prostředí mě zbavily nespavosti, kterou jsem trpěla posledních několik let. Získaly si mě ale i pro svoji atmosféru a možnosti aktivního využití volného času,“ svěřuje se Gábina.

Autor: Priessnitzovy léčebné lázně

JEDINEČNÁ ATMOSFÉRA I BEZPOČET AKTIVIT

A opravdu. Poloha lázní uprostřed hor a hlavní budova Sanatoria Priessnitz připomínající spíše barokní zámky než hotel, byť čtyřhvězdičkový, z Priessnitzových lázní dělá jedno z nejmagičtějších míst Jeseníků. Když k tomu přidáte volnočasové a sportovní aktivity na čerstvém horském vzduchu, který patří mezi nejčistší v Evropě, wellness se speciálními procedurami, bohatý kulturní program, dětské vyžití v rámci tzv. Veselých lázní, bezpočet možností výletů do okolí a každoroční novinky, není divu, že Gábina kromě letní rodinné dovolené v Jeseníku stráví také Silvestr.

SILVESTR NA HORÁCH A V LÁZNÍCH – SOUČASNĚ!

Také lázeňské silvestrovské pobyty totiž lákají opravdu nabitým programem. Těšit se můžete na relaxační a energizující procedury, speciální wellness nabídky pro dámy a pány, sváteční punčové odpoledne, diskotéky na lázeňském kluzišti pod širým nebem, taneční večery, divadelní představení, koncerty a samozřejmě speciální silvestrovský večer. A nejen to! Novoroční atmosféru lázní obohatí Revival night právě s Gábinou Partyšovou, která radí: „Pokud se do jesenických lázní vydáte, nezapomeňte vyzkoušet tradiční Priessnitzovy procedury, které se chlubí prestižní certifikací JESENÍKY originální produktâ. Pomáhají zvýšit odolnost organismu proti psychickému stresu.“

Autor: Priessnitzovy léčebné lázně

VÝCHODISKO PRO ZIMNÍ SPORTY

Obklopeny oblíbenými lyžařskými středisky jsou lázně také ideálním centrem zimní turistiky. V okolí se nachází populární lyžařské areály Ramzová, moderní prorodinný Skipark Filipovice, ale i menší příjemné areály v Lipové-lázních, pohádkovém Petříkově, Ostružné či Branné. Už z areálu Priessnitzových léčebných lázní můžete vběhnout do zimní běžecké stopy a poznávat krásy okolí. Stejně tak si můžete v lázních vyzkoušet jízdu se psím spřežením, výlet na sněžnicích nebo novinku letošního roku - Gräfenberg Walking s nezapomenutelnými výhledy na hřebeny zasněžených hor.

Autor: Priessnitzovy léčebné lázně

Dopřejte si kouzlo sněhobílé zimy a nezapomenutelný vstup do nového roku v prvních vodoléčebných lázních světa!

Více naleznete na www.priessnitz.cz