online chat
Nar. 30.9.1956 v 18,30 hod. Zajímalo by mne, zda mě čekají nějaké změny v životě. (Marie)
Foto
Milá Marie, ano, změny Vás čekají. Začnete se více zajímat o různé nauky, bude Vás lákat tajemno a duchovní nauky. Objevíte svou mentální, ale i energetickou sílu. Budete se učit, učit, učit. Můžete žít velmi dlouho, jen neustále krmte svůj mozek a vyvažujte fyzickou aktivitou, hlavně chozením. Hodně štěstí.
Přišla jsem o práci, kdy se mi podaří najít novou ? Datum narození 12.10.1972 (Libuše)
Foto
Dobrý den, Libuše. Šance na novou práci máte od dubna. Napřete do toho veškerou svou sílu. Začínáte si tím budovat novou základnu na dalších 9 let. Přeji hodně štěstí.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak dopadne a bude nutná moje operace. Děkuji Jana 4.5 1972 0.30hod Brno (Jana )
Foto
Dobrý den, Jani. Bylo by lepší zvládnout operaci do konce ledna. Pak průběh i hojení bude bez komplikací. Od února by to chtělo reahabilitaci, kde byste našla i nové přátelé. Nebo partnera? Přeji hodně sil a zdraví.
10.2.1967 v 15,30 co mě a rodinu čeká v nejbližších dnech,pouštět se do koupi nemovitosti,děkuji a mějte se krásně (Jana)
Foto
Milá Jano, tyto dva měsíce ještě nedělejte unáhlená rozhodnutí a podpisy smluv. Nemovist určitě koupit máte, počkejte s tím na prosinec a dále. Určitě pak mějte k ruce právníka, který si všimne všech detailů ve smlouvě. Dřív nepodepisujte. Od letošního roku máte silnou potřebu domečku, ten potřebujete, tam se zklidníte i nabijete. Teď Vám dělá dobře jet naplno, od 55 let je pro Vás důležitější klid, relaxace a příroda. A't Vám to vyjde!
Dobrý den,jsem narozena 25.9 1960 čas nevím.Zajímalo by mě co mě čeká v nejbližší době v oblasti zdraví,protože bych se chtěla pustit do podnikání .Děkuji. (kuch.danav@email)
Foto
Milá Dano, budete-li tělu dodávat čiště přírodní jídlo, pití, krémy.... budete naprosto zdravá. Máte mnoho zemských čísel, tudíž spojení se zemí a využívání jejich darů. Jakákoliv chemie Vám ubližuje po fyzické stránce, ale i psychické, protože se pak buď neumíte rozhodnout, nebo se rozhodnete pro jiný směr, než máte jet. Máte léčitelské a jasnovidné čísla - můžete toho využít pro sebe i pro druhé. Od letošních narozenin do příštích máte čísla, kdy je potřeba zabrzdit, přehodnotit dosavadní jistoty, zázemí a snažit se ty staré a rozpadající se vyhodit nebo nějak předělat. Bude to náročný rok a bylo by lepší začít podnikat až po příštích narozeninách, kdy na to budete mít nejen více sil, ale i jiný náhled. v 54 letech je Vám k dispozici celý svět, ale nyní je potřeba si "doma" uklidit. Hodně štěstí.
Dobrý den,mám tři měsíce částečný invalidní důchod,hledám částečný pracovní úvazek.Moc mě mrzí že špatně vycházím z lidma..13.3.1962 (Růža)
Foto
Milá Růžo, během listopadu zkuste najít aktivitu, která by Vás zaměstnala i bavila. i kdyby se mělo jednat o přestavění nábytku nebo vyleštění skla v sekretáři. Pracovní úvazek se Vám bude lépe shánět až od narozenin. Abyste lépe vyšla s lidmi, nesnažte se jim přikazovat co mají a nemají dělat, nebo jak se chovat. Máte příliš vojenská čísla a ostatní to mohou brát jako nátlak do něčeho, co nechtějí nebo na to zatím nejsou připraveni. Hodně štěstí.
Dobrý den, narodila jsem se 24.1.1967, již delší dobu se v podnikání potýkám s velkými finančními problémy, což se samozřejmě odráží i v rodinném životě. Je nějaká naděje nebo rada na zlepšení? Předem Vám děkuji za odpověď. Jarka (Jarka)
Foto
Milá Jarko, podnikání skončit nemusíte, jen je potřeba reorganizace - systém, lidi, zaměření... je čas na změnu - měla být už předloni, proto to nejde. Celkově se stav zlepší v květnu,červnu příštího roku. Ze začátku podnikání byla velká naivita až charita, příští rok už toto nemá místo.
zdravím a uvádím: narozena 10.1.1964, 10 hodin dopoledne ve Zlíně. Mám otázku ohledně mých nejbližších a zaměstnání? díky a pěkný den  (Františka)
Foto
Milá Františko, V příští roce se zdraví posune k lepšímu. Jen bude potřeba, abyste měla radost ze života a prožívala lásku k sobě a ke všem maličkostem. Doplňujte tělo hořčinami - čaje žlučníkové-jaterní, pivo, čekanka,rukola,grep....., dále často vajíčka a celou zimu tuky - máslo,sádlo,ořechy... V zaměstnání budete chtít Vy sama změnu - buď vyšší pozici nebo jiný podnik či sama na sebe. Krásný den.
Jsem narozena 7.7.1954 v 23,4O.Ráda bych věděla co mě čeká v nejbližším odbobí. Vztahy v rodině, zdraví,finance (Mirka)
Foto
Milá Mirko, nyní se zaměřte na Váš životní směr - jste spokojená, naplněná? pokud ne, hledejte aktivitu a společnost, kde se budete cítit sebejistě, svobodná a schopná. Po lednu budete přehodnocovat vztahy, rodinu i přátelé. S financemi teď opatrně, raději šetřit, mít zásobu než utrácet. V dubnu nebo červnu byste si měla dovolit odpočinek, dobít si baterky - nejlépe lázně. Hodně štěstí.
Prosím o sdělení, jak to bude s mým zdrav.stavem a zaměstnáním. A jaká čeká budoucnost má dvojčata, chlapec a děvče, nar. 11.7.1991 8.28 a 8.30 hod. Děkuji za odpověď. (Líba 16.9.1955 21,30hod.)
Foto
Milá Líbo, fyzické zdraví záleží na Vaší psychické pohodě, tudíž celoživotně psychosomatika. Má to však svůj důvod - Vy sama máte léčitelské schopnosti, takže můžete pomoci hlavně sama sobě. Jednak tím, že pochopíte, proč konkrétní situace či osoby přišly do Vašeho života - neustále vyslovujte slovíčko "AHA" už vím proč se to stalo.... a pak používáním energií rukou a nasměrováním k přírodě a vše co nabízí - jídlo, pití, bylinky, slunce, měsíc.... A to je i Vaše pracovní cesta - pomáhat druhým. Vaše děti jsou velice intuitivní a citlivé, přišly Vám jako dáreček, abyste se od nich něco naučila, i když jim nemusíte zpočátku rozumět. Určitě se budou chtít pracovně zviditelnit a probojovat se na konkrétní pozici. Budou-li chtít odcestovat nebo žít v zahraničí, nebraňte jim.
dobrý den. jsem narozena 18.9.1981.rada bych věděla co mě čeká v oblasti zdraví,rodiny a vztahu s manželem.děkuji  (andrea18)
Foto
Milá Andreo, bez hodiny narození nelze napsat jasný a přesný závěr. Nicméně všeobecně máte hodně mužské energie (včetně jména) a je nutné si uvědomit, že tato energie někdy působí příliš agresivně, ať navenek nebo dovnitř. Snažte se jí ukočírovat, vše je ve Vaší hlavě. Spousta myšlenek je tam zbytečných až zničujících. Je důležité, abyste mohla tyto myšlenky s někým probírat, filozofovat nad něčím.... Ikdyž jste mladá, máte celoživotně tzv. důchodecká čísla, tudíž je možné, že si jen tak s někým rozumět nebudete, spíše lidí na Vaší úrovni bude málo. Ale i tak se s těmito lidmi snažte domluvit, sjeďte za nimi pomyslným psychickým výtahem. Zkuste najít, jaký umělecký směr Vás naplňuje, zklidňuje a baví vás - psaní, kreslení, hudba, divadlo - tvořte. Krásný den.
Narodila jsm se 15.7. 1965 čas nevím, ráda bych věděla co mě čeká v nejbližší době - zaměstnání, zda již najdu, jak dopadne vztah s přítelem 16.2.1966, zdraví. Děkuji (Jiřina)
Foto
Milá Jiřino, po novém roce byste měla aktivně jednat, dát o sobě vědět, někoho oslovovat, protože šance na práci tam je. Co se týká vztahu, uvědomujte si a všímejte, kolik energie do něj vkládáte a kolik získáváte zpět, abyste se nevydala. Přítel má dosti náročné čísla na psychiku, která se pohybuje jako na horské dráze a vše bude vycházet z jeho momentálních nálad. Hodně štěstí.
1.11.1972-13,30h-Dobrý den, potýkám se nyní se zdravotními problémy po úrazu nohy, zlepší se mi tento stav?Dcera 26.6.2003-22,10h-její zdravotní stav a zda bude mé manželství dále fungovat či nikoli.děkuji (Martina Mocková)
Foto
Milá Martino, po narozeninách budete mít náročnější rok na psychiku. Bude potřeba se podívat na všechny jistoty, které doposud máte a zjistit, ve které jistotě už Vám není příjemně a tuto změnit. Tyto změny odstartujete od února 2014. Zdraví a noha se tímto budou jakoby samy zlepšovat. Úraz se stal, protože tušíte, že je potřeba vyřešit všechny "nohy pomyslného stolu bezpečí a jistot", které se dlouhodobě bortí. U dcery je důležité posilovat ledviny a tím se zlepší i psychika. Hlaďte ji po zádech, ve vlasech, tím se oteplují ledviny, dbejte na denní pití, ne večerní, pozor na prochladnutí od nohou nebo čela. Dcera je citlivá a vnímavá na různé energie, které druzí necítí ani nevidí. Pokud se Vám bude svěřovat s tím, že je jí někde nepříjemně, berte to vážně. Krásný den.
Dobrý den. Narodila jsem se 9.3.1980 ve 23.50. Ráda bych věděla co mě v budoucnu čeká, kontrétně těhotenství nebo zaměstnání. (Tereza)
Foto
Milá Terezo, letošní rok jste se stala dospělou a zodpovědnou za své chování a činy. Máte čísla, která mají potřebu někoho opečovávat. Buď lidi blízké, rodina, partner, děti a nebo také cizí lidi nebo dokonce zvířata, kterým péče, láska a radost chybí. Najděte si takovou práci, kde budete moci tuto svou obrovitánskou energii uplatnit. Co se týče těhotenství, Vaše tělo je na něj připraveno od června 2014. Krásný den.
Dobrý den, jsem narozena 14.7.1969 v Praze. Chtěla bych vědět, jak se to bude se mnou vyvíjet zaměstnání.... jestli nemám uvažovat o změně. Děkuji. (Šári)
Foto
Milá Šári, čas na změnu je, ale zatím je ve fázi perfektního plánování, zorganizování, ujasňování. Ještě nikam nespěchejte. Od ledna budete přehodnocovat a vyhazovat vše, co Vás zatěžuje - velká inventura, zjistíte, jaká je vlastně Vaše základna - co potřebujete a co ne a od dubna pochopíte, proč se některé věci staly a nově vybudouvanou základnu poženete do patra, budete mít spoustu nápadu a budete vědět, jak s nimi naložit. Teprve po tomto vyčištění, ujasnění, poskládání si všech maličkostí se můžete po narozeninách 2014 pustit do podnikání (to je pro Vás nejlepší - sama si zorganizujete čas, činnosti a příjem i výdej všeho). Bude to pro Vás velmi důležitý rok a posun a posun v životě. Hodně štěstí.
27.12.1985-4,10hodin.Chtěla bych se optat na celkoví muj život chci jít studovat a co mě čeká a zdá mě čeká velká změna v životě. (Kája)
Foto
Milá Kájo, velké životní změny Vás čekají po 37 roce. Do té doby můžete studovat vše, co se týká lidí a co ovlivňuje jejich psychiku. Od letošních narozenin bude chtít mozek přijímat mnoho informací a můžete toho využít k jakékoliv seberealizaci. Důležité je, abyste se v celém životě nenudila, ale stále vymýšlejte různé aktivity a výdělečné činnosti. Krásný den.
Moje zdraví a budoucnost. Jsem narozena 1.3.1951 v Ostravě, Stará BĚLÁ, 5,30 RÁNO (Zdenka)
Foto
Milá Zdeno, je důležité, abyste si chránila žaludek a vše co do něj dáváte. Nejen fyzickou potravu, ale i psychickou potravu. Tzn. s jakými lidmi se stýkáte a povídáte si. Jsou Vám tito lidé příjemní, nebo Vás stresují. Jejich slova Vás potěší nebo Vám ubližují? Hlídejte si, koho a co do Vašeho prostoru pouštíte. Pokud už něco nepříjemného do sebe dostanete, snažte se to rychle zpracovat a vypustit. Časté čištění těla i života Vám vždy prospěje. Je nutné, abyste měla s kým komunikovat, i kdyby to byl pes nebo papoušek, když nebude po ruce člověk. Budoucnost si tvořte sama, nenechájte se zatlačit druhýma do něčeho, co nechcete. Máte hodně jedniček, Vy jste šéf. Hodně štěstí.
Dobrý den, jsem narozená v 5.4.1969 v 21,20 a ráda bych věděla, zda budu mít jěště potomnka. Děkuji (Pavla)
Foto
Milá Pavlo, Vy můžete rodit do 50 let, máte na to dobrá čísla. Jen je potřeba, abyste byla v psychickém souladu s partnerem. Pokud Vám na něm něco bude vadit, blokujete se. Nyní budete nejotevřenější v lednu a říjnu 2014, můžete otěhotně velmi snadno, tělo bude připravené. Krásný den.
Dobrý den, jsem narozená 18.9.1982 v Mariánských lázních a ráda bych věděla, jaké jsou mé pracovní vyhlídky v následujícím období.Díky (bára)
Foto
Milá Báro, máte zvláští čísla, vrozený psychologický talent. Určitě byste do budoucna měla radit lidem. V současné máte spíše řešit vztahy než práci. Nicméně na jaře máte průraznější období, kde byste se měla snažit svou silou a vlastní osobou vybojovat si to, co potřebujete. V létě máte plodná čísla, můžete buď plodit dítě nebo nějaký nápad, který pak budete dále rozvíjet a opečovávat. Hodně štěstí.
Dobrý den, narodila jsem se 15.12.1968 v 07:05h v Bruntále. Chtěla bych vědět co mě čeká v oblasti lásky. Děkuji Milena (Milena)
Foto
Milá Mileno, brány k opravdové lásce se otevírají koncem léta 2014. Mějte zatím trpělivost. Do té doby budete potkávat mnoho nových tváří a Vy si máte ujasnit, jaký typ lidí Vám vlastně vyhovuje a jak by měl být budoucí partner. Nebuďte příliš náročná a rychlá. Pak už Vám nebude v cestě nic překážet. Hodně štěstí.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy nastane v mém životě lepší období. Narodila jsem se 25.10.1970 v 7hodin 18 minut. Děkuji. (Mirka)
Foto
Milá Mirko, nyní máte náročnější období, ale po narozeninách Vám přichází čísla, která osvobozují od všech závaží. Otevřou se Vám několikery dveře a Vy můžete vše, co je za nima bez obav vyzkoušet. Nastává čas změn ve všem, co už je zastaralé, nepotřebné, nefunkční. Objevujte, tvořte a jděte za tím, co Vás nabíjí a oživuje. Můžete v podstatě dělat vše, co Vás napadne. Je čas nastartovat život lepším směrem. Držím palce.
Chci se zeptat zda se vylepší můj zdravotní stav a začne se mi konečně dařit v podnikání, nebo toho mám raději nechat a jak dopadne soud který v současné době probíhá, jsem narozena 30.8.1961.Děkuji za odpověď (Stáňa)
Foto
Milá Stáňo, od příštího roku máte přehodnocovat své životní jistoty. Spoustu z nich vyhodíte, předěláte. Podnikat můžete dále, ale bude to mít jiný chod, systém, oblast.... Je potřeba udělat změnu, staré za nové. Soud může dopadnout dobře (bojovné čísla), mějte na pomoc člověka, který bude mít sepsané argumenty, Vy sama byste byla příliš roztěkaná. Zdravotní stav - potřebujete udělat řád i ve svém osobním životě - mít čas na regeneraci a spánek, nezapomínat na jídlo a pití, od listopadu doplnit vitamíny,minerály a objevte nebo se vraťte ke koníčku, zábavě.
Dobrý den paní Lenko, chtěla bych se Vás zeptat co mě čeká v lásce a vztazích, nyní jsem sama. Narozená jsem 26. 3. 1977 někdy večer okolo 20. 00 hod. (Dana)
Foto
Milá Dano, To že jste sama, má svůj důvod, a to abyste si uvědomila svou sílu a kam ji příště investovat, aby byla opětovaná a vše se k Vám vrátilo s třikrát větším úspěchem. Nyní si pokuste určit cíl svého snažení, co vlastně chcete, nebo koho chcete. Od 26.12 do narozenin prožíváte svou vlastní olympiádu, a pokud jste si předem ujasnila cíle, bez problému je získáte. To se týká všeho, co k životu potřebujete, tedy i vztah. Vhodný ročník je pro Vás 1955,1964 nebo 1973.
24.10.1960- mám velký problém s nevlastní dcerou (5.1.1979) , i můj manžel (29.12.1956) se tím velmi trápí. Jak to, prosím, dopadne? (Lída)
Foto
Dobrý den, Lído. Vy i manžel máte citlivá čísla, zatímco dcera má silné vůdcovské čísla a psychiku Napoleona. Aby byla zvladatelná, musí cítit, že dotyčný člověk je psychicky nad ní, ale oba jste pod ní. Do ledna se bude chovat velmi nezřízeně, příp. drze, od ledna by se dala ukočírovat. Ale Vy i manžel máte celý příští rok přecitlivý, nechte tedy "převýchovu" na někom jiném. Raději se věnujte sami sobě, společně se jděte někam nabít, chata, lázně, dovolená, přátelé.... Až v r.2015 se začněte opět zajímat o dceru.
Je číslo 16 oravdu hodně karmické.Dcera se narodila 16.2.2012 v 8.42. hod.Moc děkuji (Petra)
Foto
Milá Petro. Číslo 16, resp. 7 je karmické, ale neznamená že špatné. Jsou to především životní zkušenosti. Ze začátku je člověk netrpělivý, nedůvěřivý a vše si potřebuje vyzkoušet na vlastní kůži, z toho jsou ty náročnější zkušenosti. Nicméně do budoucna si má uvědomit, že svou trpělivostí a vnímáním okolních maličkostí už nemusí prožívat fyzicky dramata, ale že už je dopředu tuší a vyhne se jim. Sedmička je podle Pythagorejců nejúžasnější číslo, ale mmnoho lidí ji neumí žít. Vaše dcera je velmi šikovná, kupte jí karty nebo kyvadlo, je to malá čarodějnička.
Chcela som sa spytat na deti (dvojcatka) 15.8.2012. 8:21 a 8:23 americkeho casu, teda + 6 hodin europskeho casu, comu by sa mali venovat a k aka profesia ich asi caka ? (Andrea)
Foto
Milá Andreo. Škoda, že jste nenapsala jména, ještě více upřesní povahu. Určitě je důležité podpořit cit pro estetiku a umění. Nechávejte se, aby si vybírali sami oblečení, barvu a styl. Tím v nich zachováte instinkt na lidi, aby rozeznali jak to s nimi kdo myslí. Dítě, které je narozené v 8:21 bude navázené na ženy, na Vás jako matku další, které se pohybují v blízkosti. Bude také více tvořivé a bujné ve fantazii, tzn. aby měl dostatek mentálních vzruchů. Druhé dítě by mělo více vytvářet praktických a viditelných věcí, bude potřebovat zpětnou odezvu - pochvalu před druhými lidmi, nejlépe finanční ocenění. Bude psychicky citlivější, někdy labilnější. Postačí obejmout,pohladit, podrbat na zádech...
Bude se mi dařit v mém plánovaném podnikání - vzdělávání dospělých? datum narození 17.5.1975 čas narození kolem druhé hodiny ráno, přesněji ho bohužel nevím. Děkuji (Petra)
Foto
Milá Petro. Ano, bude se dařit, máte učit a vychovávat. Použijte do výuky i praktické příklady, pohybové aktivity. Zachovejte si své myšlenky a plány, buďte jiná než ostatní. Máte slaďovat lidi z různých úrovní.
Jak se bude dařit v tomto roce mému synovi nar. 13.2.1966 přibližně v 10 hodin ráno. (Jana)
Foto
Milá Jano. Syn je příliš citlivý. Jsou pro něj důležité jistoty - pracovní,finanční,partnerské,rodinné, bytové a na tom závisí fungující zdraví. Do narozenin řeší vztahy, své vlastní pocity a emoce, potřeboval by pochopení, příp. pomoc okolí. Od narozenin se to změní, má aktivnější energii, bude chtít řešit, vytvářet, vymýšlet, něco nového udělat, začít žít....
Dobrý den, chci se zeptat na dceru, nar. 28. 10. 1963, v Praze v 13,30 hod., najde moje dcera ještě chlapa pro život, děkuju za odpověd Al. (Renáta)
Foto
Dobrý den. Dcera má dost mužské energie. Je příliš dominantní, rychlá v myšlení i organizačně. Málokterý muž jí stačí. Příští rok může potkat muže, ale bude to zatím zkouška, jak už zvládá ženskou energii. Pěkný vztah ji čeká od r. 2015.
Dobrý den, jsem sice mladá, ale mám pocit, že můj život již skončil. Den narození je 18.07.1992. Chut do života závisí na mých střídaících se náladách plus mám averzi k mužům, takže si nejsem jistá zdali je místo pro mne na tomto světě. Ráda bych tedy věděla, jestli dodělám školu a vubec se někdy vdám. Děkuji moc (Lara)
Foto
Milá Laro. Máte zvláštní čísla, která se pohybují mezi životními zkouškami a učením, mezi dramatem a komedií. Taková horská dráha, nahoru a dolů. Ikdyž se chvíli pohybujete dole, za chvíli zase vyjedete nahoru. Jakmile se ocitnete dole, snažte se vnitřně zklidnit, nikam nespěchejte, sledujte. Svůj život máte v rukách, vždy bude na Vás, co se bude dít, jakým směrem se vydáte. Jako kdybyste řídila kamión a někdy se ocitnete na křižovatce, a dokud nebudete sama za sebe vědět co chcete, kam jet, bude svítit červená. Mějte stále otevřené oči, uši, nos - vnímejte každou maličkovst, napoví co máte dělat. Sama sebe neházejte svými myšlenkami níž a níž, zastavení vždy k něčemu je, pochopíte proč. Před létem můžete najít spřízněnou duši, po citové i duševní stránce. Škola Vám dá teď více zabrat, snažte si dělat přestávky, napít se, vyspat se, projít se....
Dobrý den, nar.7.3.1963 v 19hod 30 min.Co mě ještě v tomto roce čeká? Zdravíčko,finance,děti,.......Děkuji  (Olga)
Foto
Milá Olgo, co se zdraví týče, pomáhá Vám cokoli, co má zemskou energii - půda, dřevo, kámen, louky, hory, ale také sochy, fotografie, obrázky.... To vše Vás nabíjí. To platí také o jídle, kosmetice,vzduchu... Vaše sedmička nemá ráda chemii. Snažte se si to pohlídat, aby Vaše psychika byla schopna se rozhodovat plně za Vás, aby nebyla ovlivněna cizími elementy. Věnujte pozornost dýchání - přes chůzi, nebo prvky z jógy, taichi, aikida.... Finance - budou, pokud nebudete očekávat, že Vám v tom bude někdo pomáhat. Máte vůdcovské čísla, ale prvotní energie musí vycházet z Vás, druzí budou Vámi organizováni. Děti - za děti považujete často i dospělé, nechte jim jejich život, jejich překážky....
Dobrý den, narodila jsem se 18.10.1976 v 9:45. Všeobecný dotaz kdy budu mít děti. Děkuji za odpověď (Elliška)
Foto
Milá Eliško. Těhotenská čísla máte od letošních narozenin do příštích. Nejlepší, nebo nejrychlejší období únor až srpen. Nicméně od dubna 2017 do července 2019 můžete rodit, kolikrát chcete.
Dobrý den, datum mého narození je 21.11.1964 ve 21,30 hod., chtěla jsem se zeptat, zda mě v dohledné době čeká nějaký vztah? Děkuji předem za Vaši odpověď  (Marie)
Foto
Dobrý den, Marie. Od února 2014 začínáte potkávat nové lidi a mezi nimi bude i partner. Nespěchejte, neupínejte se hned na prvního potencionálního partnera. Toto období Vám trvá do května 2016. Vidíte, že času máte dost.
Dobrý den,datum nar.27.11.1954 v 13,30hod,mohla bych vědět ,co mě čeká v osobním životě i práci ?Děkuji (Dana)
Foto
Milá Dano, Vy si svůj život ovládáte dostatečně sama. Někdy Vás může zabrzdit Vaše hlava, která příliš přemýšlí, vymýšlí a kombinuje. Pak ta hlava chudák neváží jen 8 kg, ale klidně 20 kg. Snažte se vše zjednodušovat, dřív než začnete kombinovat, dejte na svou intuici a cit, teprve pak logikou doplňujte. Do konce života už máte trojku, nejkrásnější číslo. Nese v sobě psychiku puberťáka, nebojte se tak někdy chovat. Nesvazujte se výchovou a nařízeními, která Vás blokují. Můžete žít velmi dlouho, když budete stále něco dělat, vzdělávat se, komunikovat, pracovat a rychle řešit. Buďte sama sebou, nesnažte se být někým jiným.
8.3.1956 ve 22.00 zajimalo ba me jestli se obnovi muj vztah s kamaradkou s kterou jsem kamaradila dvacet roku  (Jana)
Foto
Milá Jano, neznám čísla kamarádky, nicméně Vy sama si vědomě či podvědomě uvědomujete, že skončí všechny vztahy, kde jste se chovala jako "maminka". Takže i vztah s kamarádkou můžete opět navázat,ale bude jiný - už ne máma-dítě. Vy sama máte poznávat nové lidi, cestovat, studovat, bavit se. Nemůžete sedět doma a jen se o někoho starat.
Moje dcera Markéta Malá Se Narodila 17.2.1979 asi ve 13 ?hodin v Praze.SE vztahy má problém .Zajímalo by mě zda bude mít konečně nškoho a zda bude mít děti a kdy? Děkuji (Ivana Malá)
Foto
Dobrý den, Ivano. Markéta má problém se vztahy, protože má velmi svobodomyslná čísla. Ráda by někoho měla, ale nedokáže s ním dlouhodobě žít, jakmile se cítí omezována. Děti mít bude, ale trpělivější čísla má na ně až od r.2015. Do ničeho ji netlačte, přijde čas, kdy ona sama se rozhodne a bude mít chuť jít do vztahu a vychovávat děti. Koncem léta 2014 má dokonce těhotenská čísla. Opravdu jí nic neuteče. Rodit pak totiž může až do 45 let.
Dobrý den paní Lenko, narodila jsem se 30.7.1966 ve 12hod a chci se zeptat co mě čeká v dalších letech zda budu konečně šťastná. Moc děkuji za odpověď. (Alexandra)
Foto
Milá Alexandro, od letošních do příštích narozenin máte čísla, kterým se říká dramatická. Neznamená to, že musíte trpět. Jen jde o to, pochopit proč se některé události staly. Důležité slovo pro Vás je teď "AHA" - už vím proč se to stalo, už vím, proč jsem ho potkala..... Procházíte obrovitánskou vnitřní proměnou. Velmi důležitý rok, koncem jara nakonec zjistíte, že jste udělala velký posun a budete sama se sebou spokojená. Vaše sebevědomí, sebeúcta i sebehodnota vzrostou. Trpělivě sledujte, jaká znamení k Vám přichází, nebuďte slepá a hluchá k tomu, co se kolem Vás odehrává. Je to jako kdybyste teď bourala starý dům a od listopadu začnete na stejném pozemku stavět dům nový.
narodila jsem se v Ostravě 10.7.1952 dopoledne a chci se zeptat,co mě ještě čeká dobrého,nebo zlého v mém životě,jak na tom budu zdravotně,děkuji a přejí hezký den,kopelentová (jarmila kopelentová)
Foto
Milá Jarmilo. Vy máte už po celý život krásné číslo 6, což je dětské hravé číslo. Tudíž myslete jen na to, co Vám život přinese dobrého, příjemného, krásného. Dítě přeci nechce ošklivé věci. Takže pokud budete mít stále chuť žít, radovat se, milovat, mít smysl pro co žít, tak budete spokojená a zdravá. Důležité je neočekávat od druhých něco. Pak by přicházelo zklamání, lítosti a sebelítosti. Radujte se z obyčejných malých radostí, dělejte to, co Vás nabíjí, buďte s těma, kteří Vás potěší. Důležitý je pro Vás i pohyb, radostný pohyb ne jen dřina na zadradě. Nejlépe chůze, tanec, kolo, plavání. Radost udělá i masáž.
Celkově se mi nedaří v životě, nemám práci, záhadná nemoc mé matky, moje ženské potíže-přechod Bude líp??? Nar.20.6.1958, 11.55 hod. Šumperk. Děkuji za odpověď Stanka (Stanka)
Foto
Dobrý den, Stanko. V říjnu budete mít dostatek energie k tomu, abyste něco rozhodla nebo aspoň v myšlenkách udělala odvážný krok. Nestále na sobě nosíte a řešíte spoustu problémů druhých, to je Vaše zátěž, proto se nemůžete hnout z místa. Od prosince do března se nikam nežeňte a přemýšlejte, sněte, plánujte, co vlastně od života chcete. Jakmile budete mít jasno, vše pojmenované a konkrétní, na jaře máte k dispozici vše, o co jste si řekla. Poletíte jako raketa.
Dobrý den, narodila jsem se 9.10.1961, po 20hodině. Zajimalo by mě zda seženu zaměstnání do konce roku jsem nezaměstnaná delší dobu a co mě čeká v budoucnu děkuji Olga S. (Olga)
Foto
Milá Olgo, po novém roce byste mohla najít práci,spíše brigádu ve službách. Na jaře máte úžasná čísla, která probouzí cit v rukách a nohách. Tyto čísla se hodí pro jakékoliv vzdělávání v práci s rukama a kontaktu s lidma - masáže, kosmetika, kadeřnictví... Velké změny pak máte v létě 2014, kdy dostanete velkou odvahu nasměrovat svůj život jiným směrem, než doposud. Trpělivě čekejte a sledujte, kam Vás život pošťuchuje.
Najdu po 7 letech zklamání opravdového milujícího partnera. (Jana 27.2.1976)
Foto
Milá Jano, V únoru 2014 začínáte úplně jiné období, než jaké jste měla doposud. Zklamání přišlo, protože jste nežila svůj život, ale život někoho jiného, stále jste se jen podřizovala. Jakmile začnete vařit jídlo, které chutná Vám, pěstovat kytky, které voní Vám atd.budete vědět kdo jste a konečně začnete žít. Takže po narozeninách konečně pochopíte proč jste to zažila a proč jste konkrétní lidi potkala. V létě pak je možné zaláskování. Ale jen nečekejte, něco pro to udělejte.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda je pro mne správné rozhodnutí změnit současné zaměstnání a začít podnikat . Děkuji dat.narození 18.12.1970 v cca 13hod (Helena)
Foto
Milá Heleno. Od příštích narozenin Vám začínají super podniktelské čísla, takže bych to nechala ještě dozrát. Jste teď plná energie, máte chuť začít, v hlavě máte jasno. Jenže od letošních do příštích narozenin budete hodně přemýšlet, zvažovat co má smysl, co v životě změnit, jak žít, opravdu budete mít někdy pocit, že máte v hlavě guláš. Tudíž, kdybyste začala podnikání nyní, ten následující rok byste na to moc sil a logiky neměla. Nicméně rok 2015 je Vám nakloněn a máte otevřené všechny dveře.
Dobrý den. Můj datum narození je 15.7.1966. 17.10 jdu na operaci páteře. Chtěla jsem se zeptat zda vše proběhne dobře a jestli se můj stav aspoň trochu zlepší. Děkuji-Helena (kamenikova)
Foto
Dobrý den, Heleno. Operace bude OK, jen Vy pak sama na sebe nespěchejte a dopřejte si čas na rehabilitaci a v prosinci by byly ideální lázně. Od 15.1. už bude vše v pořádku.
dobrý den,jsem naďa 3.12.1959 nar. 7hod ráno,,jsem hodně nemocná a zajímá mě,jestli se to někdy zlepší,děkuji (naďa)
Foto
Milá Naďo, Váš život se zmítá mezi romantickou pohádkou a tragickým dramatem. Ale dá se to zvládnout. Neočekávejte, že se něco stane, že někdo se změní, že zkrátka něco. Od března 2013 máte být sobečtější a stavět se na své vlastní nohy. Vyhoďte věci, lidi, myšlenky... vše co už Vám překáží, z čeho je Vám zle a po narozeninách se rýsuje rychlý obrat k lepšímu. Myslete na sebe, představte si strom, který touží vyrůst, nechce být zadupán. Vy jste teď ten malý stromeček. Najděte tu sílu, čerpejte ji od nohou, ze vzduchu, z malých radostí....
Omlouvám se nezadala jsem svá data. Tedy otázka na finance v nejbližší době - obchody s realitami. Datum narození 3.12.1974 v 13.35 hod. Děkuji. (Milada)
Foto
Dobrý den, Milado. Od 3.9. je potřeba dát nejdříve na intuici a pocit a teprve pak použít logiku. Kdyby to bylo obráceně, nastal by chaoz postupně ve všem. Takže peníze mohou být, záleží i na tom, s jakými lidmi jste se od června stýkala a spolupracovala. Byla to taková zkouška naivity. Cokoli budete do Vašich narozenin ještě řešit, vždy s klidem a větším prostorem, neunáhlete se. Rychlé jednání i myšlení máte zase od narozenin, teď ne. Vše nechávejte uzrát navenek i uvnitř Vás. Bude spokojenost i finance.
17.12.1965-7,30hodin Měla bych otázku, jak se bude vyvíjet moje zaměstnání, jestli dcera dostuduje a můj vztah s milencem  (Marta Zajacová)
Foto
Dobrý den, Marto. V zaměstnání přijdou změny, sama určitě tušíte, co je potřeba udělat. Přemýšlejte, do čeho nebo koho dát energii, srdce či peníze, aby se Vám to vrátilo minimálně 3x více. Nedělejte unáhlené závěry, vše do detailů proberte. Budete-li něco prodávat,kupovat,potvrzovat, vždy přes psané smlouvy. Příští rok budete pitvat i Váš vztah, opět zvažujte příjem a výdej. Abyste se cítila v pohodě, bude potřeba mít vše v životě v harmonii a rovnováze. Datum dcery nemám.
Dobrý den.Jsem narozena 27.9.1969 v 19.05h v Plzni a ráda bych věděla,co mě čeká v nejbližším období v oblasti lásky a zdraví.Děkuji  (Janina)
Foto
Dobrý den, Jani. Od zítřka do Vašich příštích narozenin máte výborná čísla, která přejí vztahům, lásce i přátelství. Vybírejte si pocitově ty lidi, kteří Vám energii dodávají a ne naopak. Objevujte své vlastní radosti, vymalujte byt, nakupte oblečení veselých barev, zpívejte si atd. Buďte hravá jako dítě, usmívejte se a radujte se z maličkostí. To prospěje i Vašemu zdraví. Lítosti házejte za hlavu. Tělo bude potřebovat více spánku a kvalitnějšího jídla, sladké házejte do koše.