Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

První akt v soutěži, nejBabička Iveta ukázala jablíčka!

Fotografie
8. února 2011 | 05:00

Pětačtyřicetiletá Iveta prý miluje život. Na to, že je babičkou, je hrdá. Stejně jako na své krásné tělo. Vždyť ženská krása k životu prostě patří. Iveto, nezbývá nám než souhlasit!

Umělecký akt s nádechem zimní atmosféry je vskutku zdařilý. Iveta působí uvolněně a je vidět, že si focení užívala. A proč by taky ne? Vždyť za nádherně rostlé tělo, sametově hebkou pleť a sexy křivky by se nemusela stydět ani dvacítka. Je zkrátka znát, že se o své tělo dobře stará.

Chodí na zumbu, cvičí H.E.A.T. (High Energy Aerobic Training). Jde o aerobní cvičení s vysokým energetickým výdejem, vycházející z přirozeného lidského pohybu – chůze. A nikdy prý nepromešká žádnou šanci udělat něco nového, bláznivého. Možná právě proto odhodila šaty i stud a nafotila tuhle skvělou fotku.

"Babička je velmi akční, hodně pracuje, cestuje, má spoustu přátel. Miluje život se vším, co přináší. Dokonce si adoptovala v loni synka (5let) z Guinei - malého Boubacara," prozradili na ní rodinní příslušníci, kteří ji do naší soutěže přihlásili.

Přihlaste se i vy

Jste babičkou, ale přitom vám není lhostejné, jak vypadáte. Přihlaste se do naší soutěže a ukažte ostatním ženám, že na život nemusí s narozením vnoučete rezignovat. Dokažte jim, že když je vám -át, život rozhodně nekončí. I v tomhle věku přece může být žena chic! Formulář najdete ZDE.

Máte takovou babičku v okruhu svých blízkých? Je vaše babička vtipná, akční a nezkazí žádnou legraci? Neváhejte a přihlaste jí. Ukažte jí, že ji máte rádi a jste na ni hrdí. Ojedinělá soutěž na českém internetu právě odstartovala. Hledáme Miss Babičku a může to být právě ta vaše! Přihlašovací formulář najdete ZDE.

Udělejte své babičce, mamince, manželce nebo sobě... radost a vyhrajte se svojí fotografií týdenní lázeňský pobyt v Lázeňském hotelu PARK**** v Poděbradech pro dvě osoby včetně široké nabídky procedur a plné penze v celkové hodnotě 20.000 Kč.