Tentokrát Dáša (57) nezvolila žádný výčes ani formální modýlek. Zapomněla na kotejlky, natož větší večerní. I když by akci srovnávané s prestižností Českého lva, takový styling odpovídal.

Pouzdrové šatičky by každopádně Cenám české filmové kritiky určitě slušely. Byly by příhodnější než černý komplet lesklých cigaretových kalhot zasunutých do kozaček a sametového topu, který i s módními ramenními vycpávkami nahrával dojmu domácího oblečku.

Fotogalerie
1 fotografie

Dagmar ale na černý základ přidala velký, maximální efektní pléd s černobílým potiskem leoparda a tím lady stylu dostála. Neméně zásadní byl nový účes - sestříhané, vyžehlené a do ofiny zastřižené vlasy, které herečce daly nový a mladistvější look. Tohle nebyla ztřeštěná totalitní Veškrnka, která si před kamerou charakteristickým způsobem odfukovala ofinu z čela, ale téměř šedesátnice, jež zanedlouho bude už dvojnásobnou babičkou.

Bez ohledu na možné face-lifty, botoxové injekce a jiná vylepšení; bez ohledu na peníze, které Havlová na péči o sebe a možné stylistické poradenství rozhodně nepostrádá, nutno říci, že tahle paní vypadá na svůj věk bezvadně. Jiné vrstevnice se stejnými možnostmi zdaleka takové výsledky nemají.

Aňa měla taky ofinku, jenže...

Dáša boduje i ve srovnání se svou kolegyní, o dvacet tři let mladší herečkou Aňou Geislerovou (34), které by mohla být matkou. Geislerová se sice těší kreditu krásné charismatické ženské, navíc módní ikony, ale vedle Havlové působila v divadle Archa poněkud zanedbaně. I když si na rozdíl od bývalé první dámy uvědomila prestiž ceremoniálu a potvrdila jej velkou večerní.

Také vlasy Anny (zřejmě si je nechá dorůst) volají po kultivaci u kadeřníka. Včetně barvy, jež minimálně potřebuje oživit. Geislerová je sice typem zrzky, ale tento odstín jí příliš nesvědčí. Zejména v kombinaci s délkou vlasů a ofinou. A také se dost třískal s cyklámen večerní toaletou, která herečce příliš nepadla a navíc její dekolt vyplňoval nesmyslný šperk.