Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kim Cattrall: Kvůli dietám jsem se nikdy nenajedla!

Kim Cattrall vypadá stále fantasticky. Štíhlou postavu si prý nedodržuje kvůli mužům, ale kvůli sobě
1. února 2011 | 19:11

Herečce Kim Cattrall (Sex ve městě) je sice padesát čtyři let, postavu by jí mohla závidět nejedna třicítka. Nic ale není zadarmo. Hvězda seriálu Sex ve městě přiznala, že se kvůli neustálém držení diet snad nikdy pořádně nenajedla.

Kim Cattrall vypadá fantasticky, ale sexy tělo nemá rozhodně zadarmo. Přitažlivost si žádá vysokou daň. Rodačka z Liverpoolu přiznala, že má velkou chuť k jídlu, takže se musí neustále hlídat, co jí. V podstatě se tak nikdy pořádně nenajedla. „Skoro celý život jsem na dietě, protože mám obrovskou chuť k jídlu,“ řekla.

Udržuji se kvůli sobě, ne kvůli chlapům!

A jak se kromě omezování v jídle Kim udržuje ve formě? „Jsem z generace žen, které si držely hezké figury podle rad Jane Fondy a kterým se radilo, že k hubnutí pomůže pít vodu, být na čerstvém vzduchu a cvičit. Někdy se mi samozřejmě vůbec nechce držet životosprávu, ale nakonec stejně ráno vstanu a jdu si zacvičit,“ odhalila tajemství své útlé postavy.

Herečka ještě dodala, která už je třikrát rozvedená, tvrdí, že si postavu neudržuje kvůli tomu, aby se líbila mužům, ale jen pro svůj dobrý pocit: „Nedělám to pro chlapy, dělám to pro sebe. Je to jen o tom, že o sebe pečuji.“

Autor: mivr