Tradiční hmotné a finančně náročnější dárky, které si raději koupí každý z nás sám kdy chce a v jakém provedení chce, nahrazují dárky, které by si ten druhý nikdy sám nekoupil.

Může se jednat o různé netradiční zážitky nebo výrobky, u kterých dělá základ úplně obyčejná fotografie. Tu lze dnes přenést prakticky na cokoli, od keramiky, textilu, fotoobrazů, fotokalendářů až po letošní MEGA hit CEWE FOTOKNIHU.

„Není lepší pocit, když ten druhý pod stromečkem rozbalí něco, u čeho se mu rozzáří oči jako malému dítěti“ prohlašují shodně lidé, kteří již v minulosti dárky z fotek věnovali. Pokud byste rádi chytli inspiraci, navštivte například stránky specialistů FOTOLAB.cz, FotoStar nebo specializované stránky na fotoknihy www.cewe-fotokniha.cz.

Stáhnout si zde můžete zcela zdarma i speciální program, ve kterém si dárky sami připravíte. A pokud neradi kupujete zajíce v pytli, můžete si dárky z fotek osahat ve vybraných fotosběrnách nebo na největší výstavě fotodárků v ČR, které až do čtvrtka 25. listopadu probíhá v Obchodním centru Chodov Praha.

Partyšová se pochlubila svatebními fotkami!

Partyšová se pochlubila svatebními fotkami!

„Dárek pro běžné lidi i milionáře“, říká s nadsázkou Gabriela Partyšová (31) o svých CEWE FOTOKNIHÁCH, které si s manželem Josefem Koktou (52) pravidelně…celý článek

Fotogalerie
25 fotografií