Jejich popularitu jim mohou závidět mnohé české profesionální zpěvačky a modelky. A to přesto, že některé z těchto internetových královen vlastně ani neumí moc zpívat, popřípadě povídají ve svých videích občas nesmysly. Mají miliony diváků, desetitisíce obdivovatelů, a jak už to chodí, spousta lidí jim naopak nemůže přijít na jméno. Které ženy a dívky to jsou?


Jana Tůmová (25): Díky Blesk.cz je dnes modelkou

Jana Tůmová byla zvolena Dívkou léta 2010
Autor: Archiv Blesku
Tato blondýnka z Berouna rozhodně nepotvrzuje historky o hloupých blondýnkách. V roce 2010 se zúčastnila internetové soutěže Dívka léta, ve které zvítězila. To jí pomohlo v uskutečnění svého snu, stát se fotomodelkou. Inženýrka ekonomie se stala fotomodelkou a dostala tak příležitost cestovat po celém světě, fotografovala například v Paříži, Dubaji, Ženevě.

Popularita na internetu: Přes 40 000 hlasů od čtenářů Blesk.cz


Dominika Myslivcová (18) – Rozhodila i Krause

Dominika Myslivcová je skokankou roku - na Google je dnes nevyhledávanější
Autor: archiv Dominiky Myslivcové
Tato blondýnka, milující růžovou barvu, začínala na internetu už v 11 letech svými blogy o plyšových myškách. V loňském roce ale zazářila jako meteor, její jméno patří k nejvyhledávanějším na Googlu! Na svých webových stránkách představuje své fotografie, jak jinak než v růžových šatičkách, s růžovým mobilem i plyšákem. Má tady také poradnu pro dívky a vydává tu své fotoknihy. Do svého pořadu Uvolněte se prosím si ji pozval Jan Kraus, kterého dokázala svou naivitou rozhodit! Studuje druhý rok bankovnictví a pojišťovnictví v Ostravě a zatím nemá přítele. Touží po tom, zahrát si v filmu nebo seriálu.

Popularita na internetu: Nejvyhledávanější na Google, přes 40 000 příznivců na Facebooku

Video
Video se připravuje ...

Růžový teror v podání Dominiky Myslivcové Youtube.com


Natalia Sadness (16): Zářila na titulní straně Reflexu

Natalia Sadness odpovídá na otázky čtenářů jejího blogu
Autor: internert
Vlastním jménem Natálka Smutková, byla zjevením roku 2010. Také ona je blondýnka, milující růžovou. Píše blogy a právě video, ve kterém odpovídá na dotazy svých čtenářů, ji proslavilo. Proletělo internetem jako neřízená raketa, jen první týden ho vidělo přes 300 000 lidí. Dostala hodně přezdívek,  mj. Barbínkananinka. Sklidila obdiv i posměch. Její proslov je opravdu hodně naivní, přesto ji zviditelnil.

Popularita na internetu: na YouTube přes 1,64 milionu diváků

Video
Video se připravuje ...

Videoblog Natalie Sadness Youtube.com


Veronika Zemanová (36): Svlékala se online ve sprše

Dračice Veronika Zemanová
Autor: IT
Na síti má přezdívku „Dračice Veronika“. Původně začínala v Praze jako fotografka, později se ale raději začala stavět před objektiv a vystavovat své smyslné vnady. Dostala se na stránky Playboye  a dalších pánských časopisů, ještě později začala natáčet pornovidea, která se stala jedněmi z nevyhledávanějších na internetu. Dnes žije v Anglii, v roce 2010 uzavřela svou webovou stránku, přesto je stále velmi populární.

Popularita na internetu: Je v internetové encyklopedii Wikipedia jako osobnost Česka, na RedTube 5 000 diváků týdně

 


LuŠtěLa (13,15, 13): Milují je starší muži!

Luštěla už má jiné složení, ale její písničky stále bodují
Autor: Luštěla
Tato teneegerská dívčí skupina ve složení Lucka, Štěpánka, Larisa překvapila internetový svět svými v podstatě dětskými „hity“. Spolužačky nazpívaly například videoklip „Patnáctiny“. Slova naivní, intonace často více než mizerná. Přesto si desetitisíce uživatelů internetu začalo tohle video posílat mezi sebou. Dnes má už skupina jiné složení. Překvapením je, že mezi nejčastějšími diváky jejich klipů jsou paradoxně muži ve věku 45 – 54 let!

Popularita na internetu: 830 000 diváků na YouTube

Video
Video se připravuje ...

Falešná hrůza v podání Luštěly Youtube.com


Marie Pojkarová (56): Z Pejsci se koušou si Češi koušou nehty!

Marii Pojkarovou proslavila písnička Pejskové se koušou
Autor: youtube.com
Tato dáma vyvolala na internetu také poprask. Zpěvačka, která zpívala spíše na zábavách, se téměř přes noc stala slavnou, na křest její desky přišly i takové celebrity, jako režisér Troška. Stačila ji k tomu jediná píseň, kterou umístila v roce 2010 na webové stránky: Pejskové se koušou. Hit, u kterého nezůstane jedno oko suché, stále ještě koluje mezi lidmi. V loňském roce pustila do světa další hitovku Krásné léto, kterou nazpívala se svou dcerou Petrou (17). Má spoustu obdivovatelů, na webu se ale objevují parodie na její písně.

Popularita na internetu: 350 000 diváků na YouTube

Video
Video se připravuje ...

Videoklip Marie Pojkarové, Peskové se Koušou Youtube.com


Čokovoko (věk neuvádějí): Nejsprostší zpěvačky nejen na webu

Brněnské rebelky Čokovoko lidé buď berou, jaké jsou, nebo je nenávidí
Autor: Čokovoko
Pro sprosté slovo nechodí v textech svých písní daleko, navezly se bez servítků i do Evy Pilarové. Tato brněnská dvojice rapujících dívek Zuzana Fuksová a Adéla Elbel podle svých slov neumí vůbec zpívat a jsou prý introvertky! Zviditelnily se ale dokonale, jejich písně se staly předmětem vášnivých diskuzí na sociálních sítích, na webu se objevily i antistránky, brojící proti nim. Tyto „rozbíječky stereotypů“ ale také mají desetitisíce fanoušků, vydaly CD, loni absolvovaly koncertní šňůru po celé republice.

Popularita na internetu: Písně na YouTube vždy přes 400 000 shlédnutí

Video
Video se připravuje ...

Sprosté rapperky ČokoVoko Youtube.com

Fotogalerie
8 fotografií