První sex mezi soutěžícími se odehrál po dvou týdnech pobytu ve vile. Odvážlivci ale nebyl pár, který se ve vile tvoří každý týden nový, ale ti, kteří spolu v posteli v páru ještě nespali. Mezi Leem a Nelou vzplanula vášeň a dnes večer uvidíte, jak bude sex ve vile probíhat.

Navíc, jak se asi bude tvářit na sex Leova spolubydlící Nikola a jak naopak vezme situaci Niko, který je v páru s Nelou. Leo, který se ze všech kluků zatím nejvíce projevuje, to ve vile rozehrává na více stran. Jak na svou partnerku Nikolu tak na sexy blondýnku Nelu.

Video
Video se připravuje ...

První sex v Hotelu Paradise - Leo s Nelou v posteli FTV Prima

Uvidíme, jaké bude mít svalovec Niko ego, jestli mu vzplanutí mezi jeho partnerkou Nelou a Leem bude vadit, nebo ho to zanechá ledově klidným. Přestože zmíněné dívky zvažovaly, že si partnery na zkoušku vymění, Nikol se nakonec rozhodla, že se svého partnera nevzdá. Jenže Nela Lea jednodušše svedla a užila si s ním sex.

I když si byla Nikola vědoma, že Lea fyzicky nepřitahuje, stále doufala, že se to časem třeba změní. Bohužel pro ni to nedopadlo dobře. I Niko, který se pokoušel o nějaké erotické hrátky s Nelou, nakonec zůstal na ocet.

Jak bude celý sex ve vile probíhat, uvidíte už dnes večer od 22:15 na Prima love nebo v sekci Po setmění zde.

Fotogalerie
8 fotografií