Třicetiletá Helena Zeťová měla už v dobách slavné dívčí skupiny Black Milk image krásky, která klame tělem. Blondýna, jež vypadá jako víla a přitom nejde ve spravedlivém hněvu pro ránu daleko, chtělo by se říci na adresu Heleny....

O kontroverzi ve výrazu svědčí i masivní tetování na obou ramenou na něž spadají plavé, víly hodné vlasy. A o komplikovaném hledání stylu, v němž by vyjádřila ženskost a nezpronevěřila se duši rockery, donedávna svědčil i zpěvačky šatník.

Byť, jak sama přiznávala, byla schopna za modýlky utratit desítky tisíc korun měsíčně. Od loňského roku, kdy se Zeťová stala tváří jisté italské značky, se její dost nevyhraněný módní look poněkud vylepšil, nicméně bez velkého přehánění je možné konstatovat, že teprve SuperStar ji donutila parádit se.

Nic jiného totiž Heleně nezbývá – národ očekává, že mu každé dva večery v týdnu udělá malou módní přehlídku. Její úroveň je vrtkavá a těžko říci, kolik kreací pochází z privátní skříně a kolik z fundusu stylistů. Každopádně z rozpolcené rockery se v SuperStar stává žena, která si začala s oblečením i celkovým vzhledem kreativně hrát.

Fotogalerie
1 fotografie