Když v roce 1993 natáčel Jaroslav Soukup Svatbu upírů, Iveta s Rudolfem měli hlavní role. Přes den se točilo ve Valticích na zámku a po večeři se chodilo spát do místního hotýlku. Tam Bartošová také Rudlu svedla.

„Bylo to fajn. Oba jsme ale věděli, že to nemá smysl. Rudla mi potom dokonce na dveře mého pokoje napsal rtěnkou: Miluji tě. Pak se už ale nikdy nic podobného neopakovalo. Byl to rozumný kluk a pochopil, že to byl jenom úlet,“ vypráví Iveta.

Štaidl Ivetu vyhodil na ulici

Bartošová za žádnou cenu nechtěla, aby se Štaidl o její další nevěře dozvěděl, ale nepovedlo se. „Dokonce myslím, že mu to řekla moje sestra Ivana. Ve Valticích tehdy byla na natáčení se svým milencem,“ říká Iveta. Štaidl tedy na Ivetu udeřil a ona se přiznala. Co následovalo? „Rozešel se se mnou. Řekl, že mám hned z Apolinářské vypadnout a druhý den ráno si sbalit věci. Nebyla žádná facka. Nic. Jen mi řekl, že se se mnou hned rozchází. Ať okamžitě vypadnu. A šel spát...

Dvě nebo tři hodiny jsem čekala a pak jsem šla. Říkal, že kvůli tomu se se mnou rozchází navždy, ačkoli sám mi předtím vyprávěl, s kým vším spal, a dělalo mu to dobře. Vrátila jsem se až ráno a on na mě strašně řval, že jsem chrápala s někým jiným, i když jsem mu říkala, že jsem byla v parku a bylo mi hrozně,“ svěřuje Iveta v knize, která je během pár dnů v prodeji.

Fotogalerie
2 fotografie