"Na Malou Fatru jsem jezdívala pravidelně jako malá holka s rodiči a pak i jako dorostenka s lyžařskou školou, do které jsem čtyři roky chodila. Mám tu spoustu přátel a některé z nich jsem teď navštívila s Arturem. Arťa lyžuje od svých tří let, takže je stejně jako já velmi dobrý lyžař," svěřila se Bartošová, která si po Silvestru naordinovala čtyři dny na Malé Fatře v Těrchové.

"Projeli jsme si pár kopců a byl to velmi příjemný adrenalin. Udělali jsme i pár horských túr, třeba na Chlebu a na Grúni, což jsou dva nejvyšší vrcholy Malé Fatry. Stihli jsme i další sportovní vyžití, jako je bowling nebo kulečník. V hotelu Gavurky, kde jsme bydleli, jsme si dopřáli i saunu. A vůbec, starali se o nás tady tak, že jsem si sama nemusela snad ani obouvat lyžáky," vzpomíná na příjemný pobyt u našich východních sousedů Iveta.

I když se Iveta se synem o vánočních svátcích moc nepřejídali, není prý na škodu něco shodit. "Pár hodin na lyžích je lepší než kdejaká posilovna," tvrdí zpěvačka.

Před lety uvízla se synem ve vánici

Před sedmi lety v italských Alpách zažila zpěvačka velmi nebezpečné chvíle. "Arturovi ze sedačkové lanovky mu upadla hůlka. Vypravili jsme se ji hledat, což se nám povedlo, ale vzápětí se přihnala sněhová bouře a nebylo vidět skoro na krok. Netušili jsme, jestli se k hotelu přibližujeme, nebo se od něj vzdalujeme, naštěstí jsme k němu nakonec v pořádku dorazili. Artur byl celou dobu statečný, já jsem na sobě stopy strachu také nedala znát, nervy mi povolily až ve chvíli, kdy jsme se dostali do bezpečí." Od té doby se naštěstí nic tak hrozného nestalo.

A jaké plány má česká popová princezna na letošní rok? "Plánuji dotočit desku, natočit dva videoklipy a pokračovat v koncertním turné, tentokrát především na Moravě a Slovensku. Poprvé v životě jsem si nechala vyložit na konci minulého roku od jednoho známého šamana karty a mělo by se mi v práci skvěle dařit. Dokonce mě podle něj čeká nová osudová láska. Přijmu s otevřenou náručí všechno, co mi rok 2011 nabídne - i toho úžasného muže," věří v lepší budoucnost Bartošová.

Fotogalerie
10 fotografií