Mladého dieta prý spočívala v pití různých ovocných a zeleninových džusů. „To nebyla dieta, ale hladovka! Pepa se jen usmíval a ukazoval, jak mu padají kalhoty a visí na něm triko,“ popsal František Jeništa, majitel restaurace U Čeréza v pražských Kolovratech, kde Mladý s manželkou a dcerou žil v rodinném domě.

Josef se zjevně rozhodl, že rakovinu vyhladoví, stejně jako Jiří Pomeje (53). Bohužel, ani jednomu z nich se to nepodařilo. Už tak nemocí oslabený organismus ještě víc zdevastovali...

Fotogalerie: Pohřeb Josefa Mladého (†63): Zdrcené…
70 fotografií

Mladý hubl, tenis, o kterém tvrdil, že dělá dobře cukrovce, hrál stále méně, až s ním skončil úplně. „Objevil se asi před 3 měsíci. To už z něho byla naprostá troska, málem jsem ho nepoznal. Dal si dvě malý a říkal, že byl na operaci s ledvinou,“ vzpomínal hospodský s tím, že od této návštěvy se Josef v lokále už neobjevil. Jeništa s ním byl ale v neustálém kontaktu telefonicky.

VIDEO: Zemřel Náhlovského parťák Josef Mladý (+63): Čím se před smrtí živil? Neuvěříte!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Náhlovského parťák Josef Mladý (+63): Čím se před smrtí živil? Neuvěříte! Zuzana Bubílková, Jan Jedlička, Lukáš Červený

„Pak musel ještě na operaci se žaludkem nebo slinivkou, to si přesně nepamatuju. Potom šel na nějaký zákrok kvůli plicím. Nemohl dýchat. Pamatuju, jak mi radostně říkal, že zítra mu přivezou domů bombu na dýchání,“ popsal František.

Naposledy prý s Mladýmtelefonoval před třemi týdny. „To už se mu moc špatně mluvilo, ale říkal, že se za náma přijde podívat. A místo toho nám umřel... Byli jsme v šoku, nikdo tohle nečekal. Nikomu neřekl, že ho trápí tahle zlá nemoc. Musel být nesmírně silný, že tohle dokázal v celých Kolovratech utajit,“ řekl Jeništa.

Dokonce ani nevěděl, že má kamaráda už několik dnů v nemocnici. „To jsem se dozvěděl od známých, až po jeho smrti. Prý tam už hodně dnů ležel a hadičky měl zastrčené úplně všude,” pokračoval František už se slzami v očích.

Video: Baviči Novotnému tají smrt kamaráda! O náhlém úmrtí Mladého (†63) ani slovo!

Video
Video se připravuje ...

Baviči Novotnému tají smrt kamaráda! O náhlém úmrtí Mladého (†63) ani slovo! Blesk TV

Fotogalerie
29 fotografií