Není se čemu divit. Katka poslední dobou na internetu zveřejňovala fotky z párty, romantické či provokativní snímky s mladými atraktivními muži. A to musí být příliš i na zkušeného, tolerantního muže.

„Je to tak, nejsme spolu. Káťa je skvělá holka a přeju si, ať je šťastná. Bez ohledu na to, jestli jsem nebo nejsem součástí toho štěstí já,“ potvrdil Blesku Kruliš, který je blízký spolupracovník prezidenta Miloše Zemana (68).

Navzdory úsměvu na tváři bylo zjevné, že jej rozchod s tak dobrou partií trápí.
„Škoda. Byla to velká romantická láska. Zpočátku bez sebe neudělali pomalu ani krok. Ale ona je ještě mladá, nevybouřená. Podle mého hledá odlišnou zábavu než Vladimír. A ten má jiné priority než třeba na diskotékách,“ vysvětluje krach Krulišův známý.

Zatímco ona si užívá sladkých devatenáct, chodí na párty a cestuje po světě, Kruliš se opět soustředí jen na práci. „Chodí k nám už jen sám. Sedí s knížkou anebo pracuje na notebooku,“ popsala osamělý život Kruliše servírka zlínské restaurace, kde ještě nedávno zněl občas smích první slečny.
Z Hradu jen suše vzkázali, že „danou věc nebudou nijak komentovat“.

Tak šel čas jejich milování

Prosinec 2012

Na předvolební akci Kateřinu až příliš majetnicky objímá tajemník Zemana Jaroslav Hlinovský (56). Je to však jen dlouholetý rodinný přítel. Tehdy to už muselo ale jiskřit mezi ní a Krulišem.

Duben 2013

  Téměř na každém kroku je Katka v závěsu se spolužákem Radkem. Ani on však není její intimní přítel (v té době už jím byl tajně Kruliš).

Červen 2013

Několik týdnů se špitá, že Zemanová chodí s Krulišem. To se potvrdí, když spolu ruku v ruce dorazí na galavečer filmového festivalu ve Zlíně. „Jsme spolu něco přes tři měsíce,“ prozradil koncem června Kruliš.

Červenec 2013 - Rozcházejí se

Fotogalerie
5 fotografií