Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zemanova výbava na plavbu člunem: Oblečení ze sekáče a stranické triko!

Autor: Jan Exner - 
5. srpna 2013
05:39

Pokud si někdo dosud myslí, že se prezident Miloš Zeman (68) vydá stejně jako jeho dcera Kateřina (19) na milost vizážistů i v době volna, pak se šeredně mýlí.

Jeho páteční outfit sestavený převážně ze seconhandové a stranické konfekce, je toho důkazem.

Takhle si prezident vyrazil vstříc svým mořeplaveckým zážitkům na Veselský rybník, který je nedaleko chalupy na Vysočině, kde po operaci zubů relaxuje. Svůj »ohoz« nesundal, ani když se pod žhnoucími paprsky pátečního slunce rozložil do svého nafukovacího člunu, který mu přinesli jeho bodyguardi. Ti se od něj nehnuli po celou dobu jeho zápolení pádly se stojatou hladinou rybníka.

Zajímá vás, kde se prezident obléká? Pak vězte, že značka Armani nebo Versace u něj patří do slovníku cizích slov. Tričko měl stranické od přátel z Bíliny, kšiltovku od betonářské firmy. A kostkované kraťasy? Zřejmě ze »sekáče«.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ivika4 ( 5. srpna 2013 18:08 )

Chudáku,sprostej

mmilannn ( 5. srpna 2013 16:15 )

a jako správný sportovec se na to jiste pripravoval i vnitrne http://bit.ly/13KAQdV

momoko ( 5. srpna 2013 15:23 )

až pochopíš že to Zemanovi je úplně u zádele,tak to přestaneš řešit.Chodil takhle oblečený vždy,proč by to měl měnit na stará kolena?Aby se začalo zase psát jak si hraje na to co není?Co vlastně chcete?Kdyby měl značkové hadry,tak ho novináři rozcupují zrovna tak a zrovna vy tady budete psát jak si dobře žije za naše prachy.Nikdy jsme neměli nadstranického prezidenta a že nosí tričko SPOZ považuji při dnešní hysterii pravičáků za dobrý fór!!

mnpv ( 5. srpna 2013 15:14 )

Stranické tričko, nadstranický prezident , propagační šiltovku betonářské firmy, jakési neforemné plky. U nás mají bezdomovci větší šmrnc. Zas takový chudák, na kterého si hraje není.

momoko ( 5. srpna 2013 15:10 )

Zobrazit celou diskusi