Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Prezident se zlil, ale vodou: Zeman vyplul na nafukovacím člunu!

Autor: shp - 
2. srpna 2013
20:43

Hlava státu a ke své nelibosti novopečený diabetik Miloš Zeman se musel po vypjatém týdnu, kdy mu byla choroba odhalena, pořádně zchladit! Na domovské Vysočině tak opět vyplul na nafukovacím člunu. A že to byla plavba!

Zeman se své oblíbené kratochvíli věnoval na rybníku, který má za svou chatou v Novém Veselí. Relax na Vysočině na nafukovacím člunu přitom stavil ještě před dvěma lety dokonce před politikou. „Pokud jde o mě, já zítra, bude-li babí léto, vyjíždím opět na svůj nafukovací člun na Vysočinu, kde si budu pěkně veslovat. Já mám totiž jachtu, pane Moravče, jachtu, která mě stála 2 tisíce korun, je nafukovací a na tom 90hektarovém rybníku se velice dobře vyjímá,“ prohlásil v České televizi.

Prezident na člunu

Jenže po moci a vládnutí Zeman toužil a nakonec to dotáhl až na Hrad. Na své hobby však nezapomněl a dosud se mu věnuje. Český prezident se tak nyní těší z tropického počasí, které má panovat i přes celý víkend.

S ochrankou v zádech

Jenže nyní už není Zeman vysloužilým politikem, ale hlavou státu, kterou musí na každém kroku doprovázet ochranka. Ta nechyběla ani na rybníku, což se Blesku podařilo vyfotit.

Neuvěřitelné manévry ochranky na rybníku můžete vidět již v zítřejším tištěném Blesku!

itartas ( 3. srpna 2013 12:50 )

U nás je hlava státu focená jak o život, což mi přijde dost nechutné a nevhodné. Řekla bych, že to docela znevažuje funkci i prezidentský úřad, aby po republice každý den a potažmo po světě kolovaly fotky prezidenta s jitrnicemi nebo jak leží ve člunu jak nějaký Jaryn. Čas od času budiž, ale každý den něco a vůbec jak je možné, že se k němu dostanou fotografové tak blízko? Nebo včera jak ho natáčeli, jak jde od vody a odpichuje se na silnici pádly, no tak to je fakt komiks jak byk!

rumovapalice ( 3. srpna 2013 09:50 )

Zeman je prezident pro lidi, (také si ho zvolili), Klaus byl prezident pro zloděje a podvodníky,

enriko ( 3. srpna 2013 09:17 )

Zatím dělá všechno proto.

enriko ( 3. srpna 2013 09:15 )

To se mu nepodařilo, to máš pravdu. Pořád ovšem měl podstatně jiné chování a vizáž odpovídající funkci prezidenta. Což Zeman nikdy mít nebude a raději by ani z Čech neměl vyjíždět, neb ostudu udělá vždycky. Ne jen jedenkrát za deset roků. V Česku pro svoje hulvácké chování, konzumaci zabíjačky a chlastu bude samozřejmě u jisté části obyvatel oblíben. Je prostě jako oni, Klaus byl až příliš vzdálen.

wandzi ( 3. srpna 2013 09:00 )

... to by praskla čočka!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa