Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Dívka, kterou zkopal feťák, je dcera zpěvačky Pojkarové

Autor: mull - 
4. srpna 2011
12:21

Zpěvačka a internetový fenomén roku 2010 Marie Pojkarová (45) má za sebou opravdu krušnou noc. Její dcera Petra (16) totiž byla brutálně napadena zfetovaným mužem a skončila na jednotce intenzivní péče!

K incidentu došlo dne 3.8.2011 kolem 22:00 v Praze v Jugoslávské ulici, poblíž náměstí I. P. Pavlova. Zpěvačka Marie Pojkarová se z otřesného zážitku své dcery nemůže doteď vzpamatovat!

„Strávila jsem celou noc v nemocnici Motol. Vůbec jsem nespala. Mou dceru napadl v centru Prahy jakýsi celostátně hledaný feťák. Petra to odnesla rozbitou hlavou a protrženou plící! Jsem z toho úplně na dně, ještě včera to byla zdravá holka a teď se musím dívat, jak jí z celého těla visí hadičky!“ říká zlomeným hlasem Pojkarová.

K napadení prý došlo tak, že se Petra sešla s kamarádkou před desátou hodinou večerní na „ípáku“, který je vyhlášený velkou koncentrací pochybných živlů všeho druhu. A právě na to šestnáctiletá dívenka doplatila. „Přišel za nimi ten feťák a chtěl s holkama navázat kontakt. Když se k němu moje dcera raději otočila zády, dostala zezadu takovou ránu do hlavy, že se jí zatmělo před očima a upadla. To ale tomu feťákovi nestačilo a začal do ní kopat. Protrhnul jí plíci a dcera je teď po náročné operaci celá rozbitá na JIPce!“ říká zoufalá zpěvačka.

Pachatele, který byl pod vlivem omamných a psychotropních látek, zadržela policie a hrozí mu odnětí svobody až na deset let.

e.44 ( 4. srpna 2011 17:03 )

No já jí taky neznám. Tak jsem si to zkusmo pustila. Vydržela jsem to poslouchat tak půl minuty. Pak jsem ještě vyzkoušela Chrápání a Benzín a můžu s klidným svědomím napsat - jsem ráda, že jí neznám O tom by se člověku mohlo vážně i zdát a nic pěkného by to nebylo

brekekesalami ( 4. srpna 2011 15:35 )

Si poslechni.... bude se ti o tom i zdát http://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA

brekekesalami ( 4. srpna 2011 15:29 )

Počkej tu neznáš? To jsi o moc přišel... její hit: Pejskové se koušou stojí za to! To by se ti líbilo, je to o tvé rodině

brekekesalami ( 4. srpna 2011 14:24 )

No po nocích se mladá holka prostě toulat nemá....

hita ( 4. srpna 2011 13:55 )

Feťáci se v Praze koncentrují na všech frekventovaných místech, kde je šance vysomrovat prachy, cigára a přijít k fetu... Namátkou - Národní třída, Václavák, Hlavní nádraží, Náměstí republiky... I. P. Pavlova není výjimkou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání