Nadprůměrně vyvinutý Rosenberg v klipu hraje přelétavého flamendra Roberta Josého, kterým je samozřejmě tak trochu i ve skutečnosti. Marie coby Robertova postarší milenka pak odhalí jeho identitu sňatkového podvodníka, kvůli čemuž mezi nimi dojde k obrovskému konfliktu. Pojkarová následně zuřivě vyhazuje Rosenbergem darované květiny nebo si na něj stěžuje při vytírání podlahy.

„Já na té ženské oceňuju hlavně to, že ona se chce prostě bavit. Vůbec se nestyděla, a tak jsme spolu mohli natočit i pár choulostivých postelových scén,“ říká pochvalně o Marii Robert.

Fotogalerie
9 fotografií

Bývalý pornoherec se už před časem přiznal, že jeho nejstarší milence bylo 67 let, tudíž s Marií v roli své milostné partnerky určitě neměl problém. Ale myslel na sex se zpěvačkou i ve skutečnosti? „To zase ne, já nejsem kaskadér, Marie má přítele. Ale myslím, že ze mě určitě byla docela vzrušená,“ říká se smíchem Rosenberg, který v klipu ukázal své vypracované tělo.

„Za chvíli je přede mnou můj první profesionální zápas v boxu, takže makám a připravuju se. Moje tělo je teď jako z ocele,“ chlubí se herec.