Našel zalíbení ve své kolegyni Anně Remkové (28), jejíž otec byl první československý kosmonaut. "Já se s ním nerozešla, to on se mnou," potvrdila smutným hlasem informace Nedělního Blesku Adéla.

Sám Brousek v sobotu mobil nezvedal a na esemesky nereagoval. Ani nemusel. Mezi kolegy v Divadle Na Fidlovačce je jeho kauza s Remkovou dostatečně známá.

"Chodí spolu už delší dobu," svěřila Blesku jedna z hereček, která nechtěla být jmenovaná. Právě ve středu 24. září, nachlup přesně tři měsíce před Štědrým dnem, připravil Brousek své ženě kruté chvíle. Oznámil šokované Adéle, že ji opouští a že bude žít s Annou. Přitom ještě o minulém víkendu navštívili Ondřej a Adéla jako spořádaná rodina i se čtyřletou dcerou Nelly nejstaršího z rozlehlého hereckého klanu, dědečka Josefa Mixu.

Fotogalerie
3 fotografie

Slavný představitel Švandy dudáka se nic zlého netuše těšil s pravnučkou a jeho vnuk zatím tajně osnoval rozchod a útěk z domu v Pyšelích. "Nemohu o tom zatím hovořit, je to těžké pro celou rodinu," přiznala Adéla, které zůstala jen tradiční opora v bratru Daliborovi.

Sny o větší rodině, které herečka a moderátorka v poslední době spřádala, se po jednom večeru navždy rozplynuly. Zdá se, že se Ondřej, kterého diváci dobře znají ze seriálu Nemocnice na kraji města – Nové osudy, kde hraje syna Arnošta Blažeje, potatil. Jeho otec Otakar Brousek, známými zvaný Ťulda, totiž podobně opustil svou manželku a Ondrovu matku, herečku Zuzanu Mixovou.

Kdo ještě patří do slavné rodiny

Zakladateli rodů jsou herci Josef Mixa a Otakar Brousek. Dále sem patří bývalý Mixův zeť, herec a moderátor, Otakar Brousek zvaný Ťulda a jeho sestra, herečka Jaroslava Brousková s manželem, hercem Ladislavem Potměšilem. Matkou Ondřeje je herečka Zuzana Mixová a svatbou s Adélkou se klan rozrostl o muzikanta a moderátora Dalibora Gondíka. Možná brzy přibude kvůli Ondrovi do rodinného seskupení i herečka Anna Remková, její matka, herečka Hana Davidová, a otec a europoslanec, kosmonaut Vladimír Remek.