Seznámení s dravým rockerem

Na začátku byli oba zamilovaní.
Autor: David Kundrát

Lucie Bílá se s Václavem Bártou seznámila jen pár měsíců po rozvodu se Stanislavem Penkem. A zase byla šťastná. Tvrdila, že jí věkový rozdíl 14 let nevadí. Vedle Noida prý omládla.

Zpívala s ním jako host v jeho kapele a hýřila na jeho adresu superlativy. Chová se prý dobře k jejich synovi a to pro ni bylo nejdůležitější.

Svatba na místo oslavy čtyřicátin

Své ´ano´ si řekli v Miláně
Autor: Lenka Hatašová


Svou velkou lásku zpečetili Lucie s Vaškem nečekaně při oslavě zpěvaččiných čtyřicátých narozenin. Snoubenci odletěli na český konzulát do Milána, kde je oddal generální konzul Karel Beran.

Na svatbě nechyběl ani syn Filip
Autor: Lenka Hatašová


Svatba se odehrála za účasti jen malého okruhu přátel a syna Filipa. Za svědky jim šli Lucčin bratr Karel Zaňák a kamarád ženicha Martin Lébl. Na obřadu nechyběla ani manželka jejího bratra Renata a bratr Václava Bárty Štěpán.

... polévku jedli spojeni jedním ubrouskem...
Autor: Lenka Hatašová


Ženich i nevěsta na sobě měli modely od módní návrhářky Liběny Rochové a na obřad je odneslo speciální devítimístné soukromé letadlo. "Moc jsme si přáli, aby to byla jen naše svatba, a povedlo se nám to. Jsme maličká svatba, ale šťastná," řekla po obřadu Bílá.

Oslava probíhala v tradičním duchu - rozbíjeli a zametali se střepy...
Autor: Lenka Hatašová

Po 17. hodině pak Lucie svatbu oficiálně oznámila. Rozeslala do novin esemesku: "Píšeme Vám psaní a to, že jsme se před chviličkou v Itálii v městě Miláno z lásky vzali."

... společně nakrojili svatební dort
Autor: Lenka Hatašová

Lucie si ponechala své jméno Hana Zaňáková, stejně tak i Václav Bárta příjmení nezměnil.

Život s Vaškem

Po svatbě se snažili působit jako idylický pár.
Autor: David Kundrát

Lucie po svatbě dlouho tvrdila, že je dokonale šťastná. I když prý jí chybělo jediné. Další dítě - nejlépe holčička. Ta nakonec nepřišla kvůli Lucčině nemoci. S Vaškem a Filipem se společně přestěhovali do velkého sídla v Otvovicích.

Už po sezdání ale podle našich informací na venek harmonický pár procházel krizí. "Lucie velice brzy poznala, že Noid není tím pravým mužem, který by jí mohl být oporou na celý život. S malým Filipem sice vycházel moc hezky, ale to bylo asi tak všechno. Jeho časté mejdany a výlety s kamarády mu Lucie nikdy nebyla schopná odpustit," tvrdí zdroj Blesku.

Nečekaný rozchod

219476:gallery:true:true

"Lucie Bílá se rozvádí." To stálo na na stránkách novin v úterý 2. září. Po dvou letech a pěti měsících končí její manželství s Václavem Bártou.

Co bylo příčinou jejich rozchodu? Byla to možná i nová Noidova přítelkyně Jarmila Tabačková! Bulvár ji s ním načapal v dosti ožehavých situacích. I když se oba snaží vztah popírat, nemá cenu zastírat, že k sobě něco cítí.

A co na jejich románek říká Lucie Bílá? "Nejsme už spolu, takže je mi vážně jedno, s kým se teď Venda přátelí," řekla s nadhledem Bílá.

Více o rozvodu:

Lucie Bílá: Ano, rozvádím se!

Rozvod Lucie Bílé: Spory už po svatbě

Lucie Bílá: Proč nemá štěstí na muže


Lucko, s ní tě podvedl