Lucie Bílá (42) dala Noidovi lásku, důvěru, zahrnula ho penězi, obklopila přepychem a především ho jako bezejmenného člena nu-metalové skupiny učinila známým v showbyznysu. A on ji podrazil!

Noid díky pětiletému vztahu s Lucií získal kontakty a začal být stále více obsazován v divadle. Místo vděku ale Lucii svojí nevěrou podepsal rozvod. Slavice je přitom úžasná partie.

Její roční příjem činí zhruba 13 milionů korun. Má luxusní rezidenci s obrovským pozemkem v Otvovicích na Kladensku, byt na Vinohradech, další byt na Staroměstském náměstí, tučná konta. To vše za více jak sto milionů. Navíc kvůli manželovi Václavovi nechala v domě v Otvovicích vybudovat moderní nahrávací studio.

Bude se tento majetek dělit? "Před svatbou podepsali předmanželskou smlouvu. Lucka rozvodem o nic nepřijde," svěřila Blesku zpěvaččina blízká kamarádka.

Lucii ale o majetek příliš nejde. V Otvovicích nechala opravit na vlastní náklady kapličku, vybudovala dětské hřiště a škole, kam chodila do 1. třídy, zaplatila čističku vody.

Bývala šťastná, když penězi mohla udělat radost druhým. A dávala to najevo i "svému" Noidovi. Darovala mu motorku, buginu, mercedes, otevřený účet. O Vánocích nebo k narozeninám dárky za statisíce. To všechno Noidovi zůstane.

Ale o to nejcennější, kapitál v podobě jména Lucie Bílé po svém boku, přijde. A může si za to sám. Začal své ženě utíkat. Vyšplhal se Bílé po zádech, užíval si luxusu z jejích peněz a po pětiletém vztahu řekl sbohem. A navíc v náruči už měl mnohem mladší milenku...

Rozhovor s Lucií Bílou čtěte v pátečním Blesku!

Co si myslí Lucka Bílá o lásce? Poslechněte si zde!