Podle rozhodnutí soudce Matthewa Coopera newyorskému soudu nepřísluší, aby se zabýval požadavky dvaapadesátileté Douglas. Její právní zástupkyně však oznámila, že podá odvolání. Žaloba by podle ní mohla být nově podána i v Kalifornii. Oba bývalí manželé sice žijí v New Yorku, rozvedeni však byli před deseti lety v Los Angeles.

Nárokuje si peníze z filmu

Diandra Douglas se odvolává na dohodu, kterou má se svým nyní pětašedesátiletým exmanželem. Údajně jí zaručuje podíl na zisku z filmů, které se vztahují k jeho tvorbě z doby, kdy byli manželi. Jejich soužití trvalo 23 let. Žalující strana tvrdí, že Diandře Douglas náleží polovina výdělku, protože film Wall Street: Peníze nikdy nespí je volným pokračováním původního snímku Wall Street z roku 1987.

Podle advokátky herce Marilyn Chinitz je "nepochopitelné", že bývalá manželka požaduje další peníze. Po rozvodu už na tantiémách vyinkasovala údajně víc než šest milionů dolarů (zhruba 109 milionů korun).

Michael Douglas se v současnosti podrobuje chemoterapii a ozařování kvůli nádoru v krku. V nejnovějším snímku jej diváci opět mohou vidět v roli bezskrupulózního burzovního makléře Gordona Gekka. Douglas je deset let ženatý s herečkou Catherine Zeta-Jones, s níž má dvě děti. S Diandrou má syna Camerona, jenž byl v dubnu kvůli četným drogovým deliktům odsouzen k pěti letům vězení.

Fotogalerie
6 fotografií