Jednomu z nejslavnějších scientologů se nedávno narodil syn. Vytoužené dítě porodila manželka Kelly v listopadu loňského roku, dostal jméno Benjamin. Byly to dva roky po tragické smrti jejich syna Jetta (+16). Benjamin je svému tátovi hodně podobný, zdědil po něm velké modré oči a jemné rysy v obličeji. Pár se snažil o další dítě tři roky. Nakonec se povedlo.

Travoltovi se daří nejen v soukromém životě, ale i na poli pracovním. Nyní ztvární šéfa newyorské mafie Johna Gottiho staršího v připravovaném filmu o třech generacích mafiánské rodiny. Herečka Lindsay Lohan by se měla ujmout role Gottiho dcery Victorie.

Film Gotti: Tři generace, který bude režírovat Nick Cassavetes, vypráví příběh otce a syna. Otcem je šéf newyorské mafie John Gotti, kterému se přezdívalo Teflonový don, protože z mnoha soudních procesů vyšel osvobozen. Nakonec byl ale v roce 1992 odsouzen k doživotnímu vězení za vydírání a šest vražd. V roce 2002 ve vězeňské nemocnici zemřel na rakovinu a byl pohřben ve zlaté rakvi na brooklynském hřbitově.

Fotogalerie
6 fotografií

Gotti starší údajně i z vězení dál řídil svou mafiánskou rodinu prostřednictvím svého syna. I John Gotti mladší ale nakonec byl zadržen a skončil ve vězení za korupci, vydírání a podvody. "Je to pravděpodobně nejzajímavější příběh, který se v této zemi ještě nevyprávěl," řekl Travolta. Film by se tak mohl zařadit mezi klasické mafiánské snímky jako je například Kmotr.

Travolta se o své roli více rozpovídal na tiskovce k připravovanému snímku. Řekl, že mluvil s jedním synem Gottiho. "Jeho otec přišel o syna a já jsem také ztratil syna. Mluvili jsme o tom, jak to bolí a jak bolestivé to bylo pro jeho otce," řekl Travolta, jehož šestnáctiletý syn Jeff zemřel náhle v roce 2009 po záchvatu, který byl projevem jeho srdeční nemoci. John Gotti přišel o dvanáctiletého syna, kterého v roce 1980 srazilo auto.

Ve filmu si zahraje také jedenáctiletá Travoltova dcera Ella Bleu, která ztvární Gottiho mladší dceru Angelu. Ve filmu bude hrát také Joe Pesci Gottiho blízkého přítele Angela Ruggiera. Natáčení by mělo začít v říjnu a na plátna kin by se měl snímek dostat v roce 2012.