Diaz tak v novém filmu dává doslova lekce ve svádění. V minišortkách a košili svázané pod prsy se rozhodne svést kolegu učitele. V soutěži o nejlepší umytí auta tak vyhrává. Její žhavé pojetí zaujme jistě i vás. Ve filmu o špatné učitelce si zahraje po boku expřítele, zpěváka Justina Timberlaka a herce Jaka Kasdana, který se proslavil seriálem "Jak jsem poznal vaši matku."

"Chtěla jsem, aby ve filmu hrál Justin, protože je takový skvělý komik. Je tak legrační a velmi talentovaný," vychválila svého bývalého přítele Diaz. Ve filmu se řeší milostný trojúhelník mezi těmito třemi osobami.

Fotogalerie
9 fotografií

Ve středeční večerní show Jimma Kimmela se Diaz rozhodla, že odpoví na pár neobvyklých otázek. Jednou z nich byla i otázka, jestli sleduje odvážné filmy pro dospělé. Na zavádějící otázku odpověděla Cameron okamžitě. "Miluju porno!"

Dále řekla, že má ráda hotely, protože jsou diskrétní a prozradila i přezdívku ze svého dětství. Říkali jí kvůli hubenosti kostlivče nebo hubená kost Jones. Zřejmě proto nyní s přítelem hodně posiluje a její muskulatura se podobá pažím Madonny, která má také pořádné svaly.