"Nenavštěvuje ho každý den a nedostane se tam tak často, jak by rád, ale snaží se ho vidět, jak se dá," potvrdil Douglasův mluvčí Allen Burry.

Hollywoodský herec Michael Douglas se dozvěděl, že má rakovinu, letos v srpnu. Bylo to tak jen pár měsíců poté, co byl jeho syn Cameron odsouzen na pět let do vězení. Mladý Cameron, který se neúspěšně snažil jít v otcovích šlépějích a být hercem, měl s drogami problémy už delší dobu. Kvůli tomu také nevycházel se svým slavným otcem.

Pro Douglase je cesta do vězení vyčerpávající

Když se Michael Douglas dozvěděl, že trpí zákeřnou nemocí, rozhodl se na svém vztahu se synem zapracovat a udobřit se. Nyní za ním pravidelně dojíždí do Lewisburského federálního vězení v Pennsylvánii. Cesta mu ale zabere skoro tři hodiny, a to pro člověka zotavujícího se z ozařování a chemoterapie není zrovna lehké. Navíc je to velmi vyčerpávající.

Otec a syn se podle magazínu People potkávají v návštěvní místnosti vězení a tam spolu hovoří i několik hodin. Ani jeden z nich to tedy nemá jednoduché. Oba však doufají, že se za pět let setkají venku u jednoho stolu a budou prožívat rodinné radosti naplno.