Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Šílenec hodil 2 psy z Nuselského mostu

Autor: sta - 
4. srpna 2008
12:17

VIDEO: Otřesný pohled se před půl jedenáctou naskytl řidičům na pražském Nuselském mostě. Psychicky narušený muž tam zastavil a hodil přes okraj dva psy. AKTUALIZOVÁNO

"Krátce před půl jedenáctou řidič hodil z Nuselského mostu do údolí dva psy. Mrtvá zvířata jsem našli v parku pod mostem. Muže jsme zadrželi a předali záchranné službě. Je evidentní, že se jedná o psychicky nemocného člověka," řekl Blesk.cz mluvčí pražské policie Ladislav Bernášek.

Podle dostupných informací se jedná o dvě fenky bostonského teriéra. Oba psi měli obojky a známky.

Tato fotografie nepotřebuje komentář. Tato fotografie nepotřebuje komentář. | Petr Bělka, Barbora Pejšová

"Jednalo se o fenky. Na místo teď jede policejní expert, aby zjistil, zda byli psi shozeni z mostu už mrtví, nebo se zabili po pádu zhruba ze 40 metrové výšky," řekl Blesk.cz šéf odchytové služby městské policie Václav Steinbauer.

Muž (33) byl s psychózou převezen do Bohnické psychiatrické léčebny. Poté, co vyhodil psy, se popral s policejní hlídkou. Nikdo nebyl zraněn. Policistům jen potrhal uniformy. Příčiny jeho chování policie prověřuje.

Fenky muž hodil ze 40metrové výšky Fenky muž hodil ze 40metrové výšky | Petr Bělka, Barbora Pejšová

Některé zdroje mluví o tom, že se pohádal s přítelkyní a "vražda" fenek tak údajně byla mstou.

Bližší informace zjišťujeme.

Pokud máte bližší informace k tomuto otřesnému incidentu, případně jste pořídili záznam či fotografii na svůj telefon, pak neváhejte a napište na tip@blesk.cz či zavolejte na 724 249 000.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání