Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tereza má za mřížemi výhody: Díky půvabu už krásku pustili na svobodu, vzpomíná novinář

26. ledna 2018
05:00

Terezu H. (21) v první půli ledna zatkli celníci na pákistánském letišti s kufrem plným drog. V této zemi neberou drogové delikty na lehkou váhu a podmínky ve vězení pro trestance jsou dost otřesné. Tereza je ale podle konzula spokojená a vypadá, že je i v dobré kondici. Jak je to možné? Švýcarský novinář s pákistánskými předky Alimuddin Usmani Blesku prozradil, že díky své kráse má zadržená Češka možná určité výsady! Připoměl i případ, kdy krásce pomohl půvab až na svobodu.

Už od 10. ledna je Tereza v rukou pákistánských vyšetřovatelů. Zadrželi ji celníci na letišti v Láhauru, v kufru u ní našli 9 kilo heroinu, který měla přes Abú Zábí převézt až do Irska. O krásnou Češku se v zemi dokonce přetahovali tři bezpečnostní složky - celníci, letištní policie a protidrogové oddělení.

"Celní orgány jsou elitní institucí. Jedná se o hlavní zdroj příjmů pro vládu prostřednictvím vybraných cel. Lze říci, že mají lepší podmínky než policie a že mladá žena je zde tedy v lepších rukou než u policie," řekl Blesku v rozhovoru Alimuddin Usmani.

Z videí se navíc zdá, že je Tereza v poměrně pěkném prostředí, nemá pouta ani nesedí na židli ve výslechové místnosti. Celníci ji navíc - minimálně zpočátku - nechali telefon...

"Není to běžná praxe. Podle obrázků se zdá, že má nárok na některé výsady. Možná, že jí pomohl její půvab. V roce 2015 způsobil rozruch případ modelky Ayyany Ali. Tato pákistánská kráska se zelenýma očima byla zatčena na islamabadském letišti s půl milionem dolarů špinavých peněz v kufru. O čtyři měsíce později byla propuštěna na kauci a v roce 2017 opustila zemi," prozradil švýcarský novinář.

O tom, že se Tereze v obávaném pákistánském vězení nedaří špatně, vypovídá i vyjádření honorárního konzula, který se s ní setkal. "Zdravotně je na tom dobře, na podmínky ve věznici si nestěžovala," řekla mluvčí českého ministerstva zahraničí Irena Valentová. "Předal jí vzkazy od rodiny, doporučil jí, aby spolupracovala s vyšetřovateli," dodala.

Video  Simona H. o zadržené Tereze: Je v klidu a čeká na pomoc! Od koho?  - Petr Macek, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

kardinal25 ( 1. února 2018 08:33 )

jeji *** pozna stredovek. Zadarmo se z lapaku nedostane. Bude ji to stat hodne usili, ale ona uz si tu cesticku vyslape, jeji k*u*n*d*a to nedela poprvy. To je jasny, dozorci se uz ted perou vo to, kdo ji bude hlidat po nocich. A kdyz pak po analu usnou s klicema v ruce a ona potichu plachne za kopecky nikdo se po ni ptat nebude

krtek. ( 27. ledna 2018 08:52 )

jj je mi 50 a na tu bych nevlezl ani zadarmo

kurioko ( 27. ledna 2018 06:41 )

Ta její "kamarádka" působí dost nablble. Jestli jsou si mentálně podobné, tak není žádná škoda.

amas000 ( 26. ledna 2018 23:43 )

za mnou taky chodil muj verny pes.. tomiku,zemrel a ja uz zadneho jineho nechci..ja uz to nechci zazivat

amas1 ( 26. ledna 2018 23:11 )

tomiku..tak to jsme spolu stejna krevni skupina..ja mam velkou zahradu i ovocne stromy,jabklon,hrusku..absolutne vsechno vegetables..rajcat vsechny druhy co jsou.. take jsem byla zahrade,dala jsem ptakum a veverce/ma svoje krmitko na strome/i budku na spani ja ji zachranila,jak ji vyhodila z hnizda ze stromu ta stara,nebo se narodila postizena na nohu a ty veverky to tak delaji..a ona prikulhala a sedla si mi na nohu,neumela vylezt ani na stom,byla malinke baby,tak jsem ji odchovala v kosi na pradlo no a ona za mnou chodi jako pes..se smeju...it is me

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání