Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

30 celebrit v červené barvě: Kdo je nejvíc sexy?

15. ledna 2018 | 06:00

Červená barva je sexy a sluší zkrátka všem. Skvěle v ní vypadají blondýnky, brunetky, černovlásky i zrzky. Není tedy divu, že tuto barvu milují i celebrity. Pojďte se podívat, kdo vypadá v rudé naprosto dokonale.

Červená je rozhodně barva této zimy, frčí nejen červená, ale i další její odstíny, třeba vínová. My se ale zaměříme na sexy rudou barvu, kterou milují celebrity. Někdo volí červené šaty pouze na červený koberec, někdo na ni nedá dopustit ani při běžném nošení.

Ráznou kombinaci červené s černou zvolila zpěvačka Fergie. V rudém kalhotovém kostýmu rozhodně každá žena vynikne a Fergie to ví. Takto se vydala na večeři v New Yorku.

Fergie v rudém kalhotovém kostýmu vyrazila na večeři do restaurace Bumble Bizz v New Yorku.
Autor: profimedia.cz

Dokonce i vévodkyně Kate se červené barvě nevyhýbá a jedny z nejkrásnějších šatů od Alexandera McQueena si oblékla na zahradní párty, která se konala v Berlíně. Přestože jsou šaty červené, působí spíše něžným a bohémským dojmem díky lehkému šifonovému materiálu, volánkům a odhaleným ramenům.

I vévodkyně Kate miluje červenou, v nádherných šatech byla v Berlíně na zahradní párty.
Autor: profimedia.cz

Stejně tak můžete vidět ohnivou barvu na červeném koberci, kde se to nádhernými róbami jen hemží. Julianne Moore dokazuje, že i když vám už je skoro 60, s rudou barvou chybu neuděláte. Přenádherné šaty od Riccarda Tisciho zvolila na premiéru FF v Cannes.

Herečka Julianne Moore doslova zazářila na červeném koberci v Cannes.
Autor: profimedia.cz

V galerii si můžete prohlédnout všechny krásky v červené:

Další nádherné outfity v červené barvě můžete vidět ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/Mountain Dreams/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová