Pondělí bude nejteplejším dnem týdne. Teploty se totiž vyšplhají až k dvaceti stupňům Celsia. Očekávejte polojasno i déšť. Ráno si tak s sebou kromě oběda přibalte do práce i deštník. Bude se hodit. V noci teploty spadnou na pouhých 8 stupňů.

V úterý spadnou teploty o celých 5 stupňů. Pošmourný upršený den bude vybízet k válení se doma u depresivních filmů. A tak pokud na vás lezou podzimní chmury, doporučujeme si vzít zrovna v úterý oraz od práce. V noci očekávejte 10 stupňů.

Středa bude takřka jak přes kopírák. Sluníčko nikde, zatažené nebe a teploty stále na 15 stupních Celsia. Obejdete se bez deštníku a noční teploty se budou pohybovat okolo 8 stupňů Celsia.

Ve čtvrtek povyroste teplota o jeden stupínek na 16 stupňů Celsia. Deštivé počasí se zase vrátí. Mezi přeháňkami na nás však vysvitnou paprsky sluníčka, které se bude prodírat skrz mraky. A to sluníčku vydrží po zbytek týdne. V noci očekávejte 9 stupňů.

V pátek vytáhněte kabáty. Teploměry budou ukazovat nejvyšší teploty na 12 stupních. Deštníky můžete před víkendem nechat doma. Očekávejte mráčky i sluníčko na nebi. V noci bude okolo 8 stupňů Celsia.

V sobotu bude stejné počasí jako v pátek. Očekávejte 12 stupňů a oblačnou oblohu se sluníčkem. V noci teploty sestoupí na sedm stupňů Celsia.

Neděle bude následovat předešlé dny. Kabáty radši neodkládejte, teplotně se tento den vyšplhá o jeden stupínek vzhůru na 13 stupňů Celsia. Sluníčko se bude opět prodírat skrz mraky. V noci očekávejte pouhých 6 stupňů Celsia.

Dagmar Honsová o sexuálních chutích při změnách teplot:
Video
Video se připravuje ...

Sex a počasí: Ženy to rády v létě, mužům haraší s příchodem zimy Blesk TV