Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Denise (13) někdo strčil pod trolejbus: Nehoda, nebo vyřizování účtů?

Autor: red - 
17. září 2017
08:43

Tomu se nechce věřit! Policie v Bratislavě vyšetřuje nehodu, při které spadl pod trolejbus teprve 13letý chlapec. Pod kola ho zřejmě někdo strčil. Policie pracuje i s verzí, že šlo o úmysl a o pomstu. Po osobě, která Denise strčila, vyhlásila pátrání. 

Nehoda se stala v rušném bratislavském provozu v pátek po druhé hodině odpoledne. Chlapce někdo strčil pod trolejbus, který zrovna přijížděl do zastávky Dudvážska.

Někteří tvrdí, že šlo o vyřizování účtů, jiní v tom vidí jen klukovskou šarvátku, která měla tragický konec. „Ti kluci se znají, každý den se na zastávce kočkují, honí se  vyvádí vylomeniny. Začala bych u nich, oni toho jistě budou vědět nejvíc,“ cituje web Pluska.sk paní Annu.

„Nezletilý chlapec utrpěl mnohočetná poranění, s nimiž byl převezen do nemocnice. Délka hospitalizace se zatím nedá odhadnout,“ řekla k případu bratislavská policejní mluvčí Lucia Mihalíková.

Podle informací webu Pluska.sk jsou chlapcova poranění natolik vážná, že možná nebude ani chodit. Policii se zatím pachatele nepodařilo vypátrat, proto se s žádostí o pomoc obrátila na veřejnost. Zveřejnila také fotografii, na které by mohla hledaná osoba být.  Jedná se o hubeného mladíka v bíločerné bundě s taškou přes rameno a kšiltovkou na hlavě, jak vystupuje z eskalátorů. Současně veřejnost prosí, zda byl někdo svědkem události, aby se slovenské policii také přihlásil.

sores ( 17. září 2017 11:03 )

Pokud to bylo úmyslné tak je hnus od dospěláků že se mstí na nevinných dětech! Děti si přeci rodiče nevybírají proč mají vše odnášet za ně! Taková svi.s.tva se opravdu za komančů neděla!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání