Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Učešte se jako Emma Watson ve filmu Kráska a zvíře! Zvládne to každý

Video se připravuje ...
Udělejte si účes jako Bella z Krásky a zvíře
VIDEO: youtube.com_Kayley Melissa/BPŽ
22. dubna 2017 | 06:00

Příběh lásky Krásky a zvířete nás asi nikdy nepřestane bavit. Právě teď hýbe světem zbrusu nové zpracování v hlavní roli s krásnou Emmou Watson, které padla role Belle jako ulitá. Pokud jste i vy podlehla jejímu kouzlu, zkuste si jen tak pro radost nebo pro speciální příležitost vytvořit účes, který ve filmu nosila. Není to tak složité, jak to na první pohled vypadá.

Jeden z oblíbených účesů Belle v podání Emmy Watson je takzvaný falešný culík. Ten ovšem není jen tak ledajaký. Poradíme vám, jak na něj. Učešte si pěšinku uprostřed a délky vlasů natočte kulmou, klidně po širších pramenech, aby vám vznikly přirozené vlny. Na každé straně podél obličeje si oddělte stejně široký pramen a oba upevněte sponkou, aby se vám nepletly. Z horní části vlasů udělejte falešný culík, který před zagumičkováním natupírujte, abyste u hlavy získala objem.

Z pramenu na jedné straně oddělte tenký pramínek, párkrát ho zamotejte směrem ven a přidejte k němu další. Takhle postupně zatočte do sebe všechny pramínky, domotejte je až do konce a připevněte na chvíli k hlavě sponkou. To samé udělejte na druhé straně. Konce obou pramínků zagumičkujte těsně pod falešným culíkem, gumičku lehce povolte a pramínek protáhněte směrem dovnitř nad gumičkou. Nakonec zatočené pramínky lehce povytahujte, aby nebyl účes utažený a uhlazený, a je hotovo. 

Pohádkový účes

Tento účes se na běžné nošení příliš nehodí, ale na plese nebo třeba karnevalu s ním rozhodně zabodujete. Pokud se do něj pustíte, postupujte úplně stejně jako při prvním účesu. Když ho budete mít hotový, zbytek vlasů spojte do culíku a zagumičkujte ho pod poslední gumičkou. A stejně jako v předchozím účesu pramen z culíku protáhněte směrem dovnitř nad gumičkou. Lehce povytahujte a přidejte mašličku, kterou nosila Belle, nebo jakoukoliv jinou ozdobu, kterou máte ráda.

3310276:gallery:true:true

Romantický drdol

Třetí účes znovu vychází z toho prvního. Postupujte tedy stejně, a to až do chvíle, kdy oba zatočené pramínky zagumičkujete a protočíte. Pokud chcete vypadat opravdu jako Belle, nandejte si modrou čelenku. Zbylé rozpuštěné vlasy rozdělte na tři části. Nejprve začněte u té prostřední. Obtočte pramen přes dva prsty a smyčku připevněte sponkou nad gumičku. Stejně to udělejte se zbylými dvěma prameny. Konečky, které vám teď trčí z drdolu, rozdělte na tenčí pramínky a libovolně je zatočte a připevněte k drdolu.

Přesný návod na všechny účesy najdete ve videu:

Video se připravuje ...
Udělejte si účes jako Bella z Krásky a zvíře • VIDEO: youtube.com_Kayley Melissa/BPŽ

 

Autor: red