Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!

3. prosince 2016 | 06:00

Období vánočních večírků se blíží! Pokud se na nějaký chystáte, určitě si budete lámat hlavu s tím, jaký zvolit účes, abyste byla hvězdou večera. Máme pro vás skvělý tip na ledabylý drdol, který vám zabere zhruba dvě minuty času.

Každá z nás chce na vánočním večírku zaujmout, ale ne všechny máme na přípravu tolik času, abychom doladily do posledního puntíku outfit, líčení i účes. Skvělou záchranou jsou rafinované a především jednoduché účesy, které zvládnete klidně za dvě minuty. Jedním z nich je efektní drdol, který vám bude každý obdivovat. Naučíme vás, jak na něj!

Na úplném začátku si vlasy u hlavy lehce natupírujte, aby měl culík objem. Pak si vyčešte klasický vysoký culík. Ten ale hned nazagumičkujte. Ještě předtím ho držte jen rukou a kolem té přehoďte rovnoměrně všechny vlasy. Až teprve tehdy, když vám vznikne drdol, upevněte ho gumičkou. Délky vlasů, které vám zbývají, pak postupně po jednotlivých pramíncích zatočte směrem od hlavy a upevněte pod gumičku.

Když máte všechny vlasy zastrčené pod gumičkou, přicházejí na řadu pinetky nebo vlásenky. Těmi připevněte drdol pevně k hlavě, aby vám držel. Nakonec vlasy různě povytahujte, aby účes působil opravdu ledabyle, a je hotovo!

Na přesný postup se podívejte ve videu!

Video se připravuje ...
Naučte se jednoduchý drdol za pár minut • VIDEO: youtube.com_Mikaela Smith/BPŽ