Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak si padesátka Elle Macpherson udržuje perfektní postavu? Zásaditou dietou!

6. května 2016 | 06:00

Když se řekne The Body, jen málokdo by tápal, o koho se jedná. Elle Macpherson (52) ale neumí popřít zákony času, jen ví, co její tělo potřebuje. Jaké je tedy její tajemství? Pije elixír mládí! A to nejsme daleko od pravdy…

 

Nikoho asi nepřekvapí, že Elle zdravě jí a dennodenně cvičí. To jsme slyšeli už tolikrát – jenže pravdou je, že bez toho to prostě nepůjde. Elle se může pyšnit navíc skvělými geny, ale pro své tělo dělá ještě jednu věc, která ji udržuje v takové kondici, která je v jejích 52 letech záviděníhodná.

Nějaké rychlodiety ale nejsou nic pro ni. Za čím však stojí, to je výrobek zvaný Super Elixír. Jedná se o výživový doplněk stravy, který pomáhá v těle udržovat zásadité prostředí, které je důležité pro jeho správnou funkci a kondici.

Že téhle je už přes padesát?
Autor: profimedia.cz, instagram

Tento „zázračný výrobek“ prodává sama Elle na WelleCo.com (dá se sehnat také v Česku), kde nabízí i rady týkající se obecně zdravého životního stylu. Slavná modelka tvrdí, že díky udržování zásaditého prostředí v těle se cítí i vypadá skvěle.

Přestože se vždy snažila žít zdravě, jeden čas se ocitla v bodě, kdy se cítila unavená, a ačkoli vyzkoušela všechno možné, nic nepomáhalo. Po konzultaci s lékařem se dozvěděla, že jejímu tělu chybí rovnováha zásaditosti.

Video se připravuje ...
Elle Macpherson v talk show prozrazuje své triky proti stárnutí. • VIDEO: youtube.com

Protože její pH v těle nebylo v rovnováze, tělo nemohlo pracovat tak, jak by mělo. Proto se společně s lékařem rozhodla namíchat speciální směs obsahující specifický obsah vitaminů, minerálů a živých zelených potravin se zásadotvorným účinkem. Tento zelený prášek pomáhá bojovat proti únavě, stresu a stárnutí.

Sama Elle ho užívá každý den ráno, a jak sama přiznala, už by bez něj nemohla žít, protože její tělo ho vyžaduje. Zásaditou stravu dodržuje striktně. „Ráno si místo tří káv dám jen jednu, denně sním jen jedno jídlo obsahující bílkoviny, nejím žádné červené maso, zato hodně zeleniny a piju spousty vody, alkohol jsem nepila už 11 let,“ řekla australská modelka. V kabelce s sebou nosí proužky na testování pH v moči, protože jen díky tomu může mít přehled, zda je v jejím těle rovnováha. Které další celebrity nedají na alkalickou dietu dopustit? 

 

Autor: red