Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Carla Bruni: Co se jí to stalo? Přehnala botox!

17. března 2010 | 08:41

Bývala jednou z nejkrásnějších žen světa. Okouzlila frontmana Rolling Stones Micka Jaggera i Erica Claptona. Stala se první dámou Francie. Pověst krásky si na stárnoucí Carle začíná vybírat daň. Uchýlila se k botoxu.

Dvaačtyřicetiletá Carla prokazuje všechny klasické znaky závislosti na botoxu. Propadla mu. Čelo má vyhlazené, bez jediné vrásky. Obočí je nepřirozeně vypnuté. Tvář bez výrazu, mimiky. První dáma měla vždy výrazné oči mandlového tvaru, teď ale její pohled působí jako pohled divoké kočky. S novým, přepjatým obličejem by v pohodě mohla naskočit do druhého dílu Avataru. Maskérky by to měly téměř bez práce - jen namodřit.

Bývalé modelce se i rapidně zhoršila pleť. Ještě před půl rokem, během G20 summitu, Carlin obličej zářil. Její kůže vypadala zdravě a mladistvě. Teď ale působí šedavě. Na bradě má zvětšené póry, které jen složitě maskuje tlustými nánosy make-upu. To však nepomáhá. Silná vrstva líčidel jen víc upozorňuje na Carlin hysterický pokus udržet si mládí.



Tlak veřejnosti Carlu sžírá. Je pod drobnohledem. Každý od ní očekává bezchybný vzhled. V poslední době také prosákla na veřejnost aférka s mladým milencem. Samozřejmě, že nic nebylo oficiálně potvrzeno.

Hodně stresu, který zažívá, zanechá hodně stop. Jak psychických, tak fyzických. Carla ví, že její krása je pod drobnohledem, a proto se sveřepě snaží udržet si statut nejkrásnější první dámy světa. Jako snad každá žena lpí na mladém vzhledu. Bohužel ale botoxem udělala krok vedle.

Autor: Adéla Pěničková, INT, šim