Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Po Výměně manželek začne výměna dětí!

23. ledna 2010 | 11:47

Rozkol rodiny Havránkových z Ostravy, známé z televizní reality show Výměna manželek, kterou vloni vysílala TV Nova, pokračuje. Manželé bojují o šest svých dětí.

Karla (38) napsala svému muži mail: „Kája, Matěj, Pavlík se mnou a Zuza, Peťa a Nanyna ať se rozhodnou sami.“ Co na to Petr (41)? Chce udržet všechny děti pohromadě. Nejlépe u sebe.

Ještě loni touto dobou to manželům Havránkovým vcelku klapalo. Začátek konce rodinného soužití předznamenalo natáčení zmíněného pořadu. Karla Havránková se tehdy mimo jiné přiznala, že neměla nikdy v úmyslu přivést na svět tolik dětí.

Nyní ale Karla zašla dál. Všechny děti odložila ke kamarádce Ivě. „Ještě to zvládám, ale už jsem na pokraji sil,“ přiznala Iva Bäumlová (39), nezaměstnaná samoživitelka čtyř vlastních dětí. Ve dvoupokojovém rodinném domku přitom našel před 14 dny azyl také Petr Havránek (41). Když se po necelých třech měsících vrátil z vězení, byla rodina bez vlastní střechy nad hlavou. „Manželka si našla přítele a všechny peníze spolu celou tu dobu utráceli za drogy,“ postěžoval si Petr Havránek.

V současnosti se snaží o to, aby se Karle nepodařilo rodinu rozdělit. Ta se chce s mužem rozvést a do péče si vzít jen tři ze šesti dětí. „S rozvodem souhlasím. Nesouhlasím ale s tím, aby se děti rozdělily,“ odmítá manželčin drsný rozvodový scénář Petr.

Autor: bum