Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Ubodání u Brna: Ukradli mu květiny, zabíjel!

Na této autobusové zastávce ve Střelicích na Brněnsku podezřelý cyklista v neděli večer ubodal muže
Na této autobusové zastávce ve Střelicích na Brněnsku podezřelý cyklista v neděli večer ubodal muže  (Autor: Foto Blesk - Ondřej Požár)
Autor: jos, rvs, Ondřej Požár - 
7. října 2009
14:34

AKTUALIZOVÁNO: Policie dopadla muže, který v neděli ve Střelicích na Brněnsku ubodal na zastávce muže. Je to bývalý voják. Blesk.cz zjistil, proč muž zabíjel!

Jedná se o 73letého důchodce, který se s napadeným před činem pohádal. Muže policie dopadla v úterý odpoledne. Muž útok na tři lidi nepopřel, ale podle policejní mluvčí Soni Svobodové má svou vlastní verzi, jak se celý incident odehrál.

Zdroj, který je dobře seznámen s průběhem vyšetřování pak Blesk.cz sdělil, že vzhledem k věku seniora je možné, že se muž trestu vyhne, pokud prokáže, že se nožem pouze bránil útoku tří opilců.

Senior je bývalým vojákem. Vždy u sebe nosil nůž, nebo loveckou dýku. "On nesnášel nespravedlnost. Něco ho muselo moc vytočit. Myslíme si, že ti opilí lidé na zastávce ho museli něčím hodně vytočit nebo vyprovokovat, že sáhl po noži," řekli reportérovi Blesk.cz lidé v střelické hospodě.

Další svědek byl konkrétnější: "Ukradli mu ze zahrady nějaké květiny. On jel za nimi na kole a na zastávce je dohnal, došlo k hádce a výsledek znáte," řekl muž, který seniora dobře znal.

Městký soud v Brně ve čtvrtek ráno rozhodne, zda bude muž vzat do vazby a nebo bude vyšetřován na svobodě. Hrozí mu až 15 let vězení.

Co se stalo?

Útok ve Střelicích se odehrál na autobusové zastávce. Cyklista při něm ubodal nožem jednačtyřicetiletého muže a s poraněním skončili v nemocnici dva členové rodiny - muž ve věku 36 let a žena ve věku 42 let.

saxana ( 10. října 2009 21:15 )

Následek "zelenýho mozku"tihle komunističtí vojáci z povolání si ještě dnes myslí,že jim všechno projde.Jestli dědula skutečně sedl na kolo,aby pobodal lidi kvůli kytkám,jak se asi choval za mlada,to musel být z.m.e,t.e.k sadistickej.Docela bych ráda slyšela názor jeho podřízených.

aich ( 8. října 2009 07:05 )

Jdi už do prd+ele

tojesila0 ( 8. října 2009 00:42 )

Mrkněte i na http://www.tojesila.cz/

bara ( 7. října 2009 20:19 )

)))))))

bara ( 7. října 2009 20:19 )

)))))))))

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání