Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Napadenou ženu zachránila pojistka proti zkratu

 (Autor: Archív)
Autor: Vlaďka Hradská - 
5. srpna 2009
14:10

Hrůzné okamžiky připravil mladý muž (23) své přítelkyni (37). Podle její výpovědi ji v hádce zbil, dusil a vyhrožoval smrtí. Dokonce donutil ženu klečet ve vodě a do umyvadla hodil zapnutý fén! Zachránila ji pojistka proti zkratu.

Nakonec z bytu utekl. Policisté ho podezírají z násilí proti jednotlivci a z porušování domovní svobody.

Mladík si měl s družkou vyřizovat osobní spory. Vyrazil dveře do domu na sídlišti Plešivec a na ženu si na chodbě počíhal. Když vcházela do bytu, zatáhl ji za oblečení do ložnice. Tam začalo peklo.

„Dusil ji a škrtil. Pokaždé, když zjistil, že žena nemohla dýchat, nechal ji nadechnout. Pak ji zase přidusil,“ řekla policejní mluvčí Michaela Hončíková.

Ženě neustále vyhrožoval, pak ji dovlekl do koupelny. Napustil do umyvadla vodu, kterou nechal přetéct na zem a nařídil, aby si do vody klekla. „Sám si stoupl na záchodovou místu, zapnul fén a hodil ho do umyvadla. Ten se ale vzhledem k pojistce proti zkratu sám vypnul,“ uvedla Hončíková.

Útočníka nakonec přestaly výhrůžky a bití bavit a zmizel. Žena skončila s modřinami a podlitinami u lékaře. Policisté zatím muže nenašli. „Až ho vyslechneme bude jasné, kam se bude vyšetřování ubírat. Není vyloučeno, že dojde k překvalifikování trestných činů,“ řekla Hončíková.

carr ( 5. srpna 2009 20:19 )

to je prostě Česko-nekonečný a a téměř nekontrolovatelně samožijící moloch zákonů, institucí, složek, postuipů a nevím čeho ještě. Polomrtvá,málem ZAVRAŽDĚNÁ žena, a moloch oznamuje, že se na TO podívá. Nedivil bych se, kdyby v tom neskutečně nepřehledném bordelu policie oznámila, že žena po vzoru Pelíšků hrála s druhem hru "vyděržaj pioněr".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání