Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Útočil na lidi plynovou pistolí

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Internet)
Autor: ČTK, jos - 
29. června 2009
10:36

Třicetiletý muž podle policie v neděli v Dobříši ohrožoval plynovou pistolí tři lidi. Jednoho z nich udeřil do hlavy a zranil.

Za násilí proti skupině obyvatel a jednotlivci a výtržnictví mu hrozí až dvouleté vězení, řekla mluvčí příbramské policie Lenka Pavlová.

Policisté muže zadrželi před restaurací Na Prachandě. Napadený, kterého zbraní udeřil do hlavy, skončil s tržnou ranou a otřesem mozku v příbramské nemocnici.

Násilník prý potom přes zákaz řízení, který mu vyslovil soud, usedl za volant. Policisté mu navíc v dechu naměřili 2,39 promile alkoholu.

kyra ( 1. července 2009 07:37 )

mě ho líto není, už jen proto, že opilý ohrožoval ostatní zbraní. Není ani tak důležité, že to byla plynová. Důležité je, že tento čin udělat, nedokážu si představit, že by jakoukoliv zbraní ublížil na zdraví. Je to o jednání člověka jako jedince, jak se chová pod vlivem alkoholu, nikdy nevíš, kdy to znovu zopakuje, kdyby mu to ted prošlo. Pak by mu připadalo, že mu to vždy projde.

gogo ( 29. června 2009 15:46 )

A přitom kdo usedne opilý nebo bez řidičáku za volant je potencionálním budoucím vrahem.... Jsou k smíchu u nás tresty a strašná bezmocnost postižených a pozůstalých...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání