Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nutila chlapce k sexu! S nožem v ruce!

Autor: Jana Ulrichová, Helena Lacinová, INT - 
17. června 2009
05:00

Sváděla k sexu malé chlapce (9 až 13). Když jí nechtěli vyhovět, vyhrožovala jim s nožem v ruce. V opilosti zdemolovala hospodu, zničila zaparkovaná auta a pokousala policistu.

To vše za pouhé 4 dny dokázala Karin T. (36) z Prahy, která tehdy žila na litvínovském sídlišti Janov. Své šílené jednání nyní vysvětluje u soudu v Mostě. Hrozí jí až 8 let vězení.

Podle obžaloby žena kluky lákala do bytu s tím, že jim zaplatí za focení, nebo úklid. Pak se před nimi svlékla a vulgárně je vybízela k sexu. Jiné chlapce, kteří u ní bydleli se svou matkou v podnájmu, osahávala a lákala je, aby se s ní koupali ve vaně.

Karin T. vše u soudu popřela. V prvním případě prý hochy požádala, aby jí pomohli se stěhováním. Ti ji ale okradli. Co se společného koupání týče, motiv jejího jednání byl prý čistě ekonomický. „Šetřili jsme vodou, proto jsem jim navrhla, jestli by se po mně nechtěli vykoupat. Nic víc,“ řekla.

Hoši ale mluvili jinak. Popsali oplzlosti, jimiž je k sexu vybízela, i jak je ohrožovala nožem, když odmítli. Uvedli, že po bytě chodila nahá a dokonce před nimi onanovala.

O moc lépe se nechovala ani na veřejnosti. V janovské restauraci sahala hostům do rozkroku. Hospodu pak zdemolovala a muže zákona, kteří proti ní zakročili, napadla. Policistu kousla, strážníka poškrábala. V sobě měla téměř 2 promile alkoholu.

Podle obžaloby má na svědomí i několik zaparkovaných aut, která zdemolovala paličkou na maso a láhví od piva, a krádež peněz. Sousedé byli tehdy zděšeni. Nespali prý kvůli ní několik nocí. Soud bude vyslýchat desítky svědků. Hlavní líčení proto odročil soud na říjen.

sigenius ( 17. června 2009 18:06 )

Oni taky neváhali. Byla tam ta kudla.

joel ( 17. června 2009 12:53 )

Kdyby mne nejaka ludra ve 13ti lakala na spolecnou koupel, nevahal bych. Proc tady ta cerna (o barve pleti nepochybuji ) neni vyfocena??? Mame pravo vedet jak takova dracice vypada

namik ( 17. června 2009 11:37 )

holt, kdyz to zenske CHYBI, tak je asi schopna vseho

mouse ( 17. června 2009 10:15 )

.pokud by mu bylo 13

cert ( 17. června 2009 09:53 )

A přitom stačilo, aby ji někdo pořádně ošoustal a byl od ní klid!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání