Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Módní ikony Hollywoodu: Kdo mezi ně patří?

28. května 2009 | 05:06

Kam přijdou, tam vzbudí pozornost. Jejich zevnějšek dokáže vyvolat zdlouhavé diskuze. Mají módu v malíčku, nebo jsou spíš nevkusní? Někdo je miluje a snaží se „převtělit“ do jejich podoby. Někomu jinému ale můžou připadat směšní.

Ať tak nebo tak, jen hrstce z nás jsou doopravdy lhostejní. A i když třeba nepatříte mezi jejich obdivovatelky ani vy, jedno je jisté. Tyto hvězdy udávají v módě krok! A tak jejich styl kopíruje většina z nás. A možná o tom ani neví…


Paris Hilton

Paris Hilton
Autor: profimedia.cz

Slavná rebelka Paris se cítí na módním poli jako ryba ve vodě. Nové trendy vstřebává doslova „levou zadní“. A i když je divoká, rozhodně není nevkusná. Módních přešlapů se většinou nedopouští.


Victoria a David Beckham

Victoria a David Backhamovi
Autor: profimedia.cz

Slavný fotbalista udává nejen styl v oblékání, ale také ve vlasovém stylingu. Není tomu tak dlouho, kdy jeho účes napodobovali tisíce fanoušků. A stejné to bylo i v případě jeho ženy Victorie. Beckhamovi prostě ví, co se nosí!


Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker
Autor: profimedia.cz

Za to, že byla označena za módní ikonu, vděčí seriálu Sex ve městě. Sama za sebe tak skvělým vkusem zase nevyniká. I tak se ale její modely staly inspirací pro celou řadu nadšených obdivovatelek.


Kate Moss

Kate Moss
Autor: profimedia.cz

Slavná topmodelka má módu v malíčku. A i když své okolí šokuje občas výstředními skandály, svými oufity naštěstí nešokuje téměř nikdy. Stále patří mezi nejlépe oblékané celebrity. A právem.


Katie Holmes

Katie Holmes
Autor: profimedia.cz

Také slavná herečka a manželka oblíbeného „krasavce“ Toma Cruise bývá označována za módní ikonu. V jejím případě to ale neplatí tak stoprocentně. Někdy totiž působí trochu jako „šedá myška“.


Jennifer Lopez

Jennifer Lopez
Autor: profimedia.cz

Populární zpěvačka a herečka módu doslova hltá. Na dokonalém vzhledu si opravdu zakládá. A tak se při svém nedávném vystoupení v televizi byla schopná během jednoho pořadu hned třikrát převléknout.


Sienna Miller

Sienna Miller
Autor: profimedia.cz


Tato herečka je nejen mladá, ale také krásná, talentovaná a úspěšná. A možná i proto se stala pro své fanoušky a fanynky idolem k napodobování. Pravdou ale je, že se v oblékání dokáže „odvázat“.


Autor: duš