Janda měl přitom na akci hned dvě dcery - Elišku (17) i Martu (34). Na oslavě chyběl i jakýkoli jiný muž, jenž by byl jejím partnerem. Místo toho dostala robertka.

326923:gallery:true:true

Sexuální náhražku věnoval režisér Libor Vaculík, který je svými dárky proslulý. Při závěrečné hádce, kdy Iveta Bartošová odstoupila z muzikálu Mona Lisa, věnoval zpěvačce balík vložek. "Přeju ti, abys ho musela používat co nejméně," přišel se zajímavým věnováním.

Od tajemného ctitele přišla Martině velká kytice. "Nemůžu vám říct, kdo mi ji poslal," červenala se moderátorka, která před svými čtyřicetinami ještě stihla nafotit akty pro kalendář jedné betonářské firmy.

Fotogalerie
8 fotografií

Spekulovalo se o tom, že Jandová nedávno prožila románek se zpěvákem Petrem Kolářem. Ani ten se však na oslavě neobjevil, naopak nedávno prezentoval šťastné manželství s držitelkou ceny Thálie Zuzanou. Že by kytice byla od něj?

Jedním z mála nezadaných mužů na mejdanu tak byl Daniel Hůlka, který pil do půl třetí ráno panáky s kolegy z divadla, takže stejně nebyl k použití.