Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V čem vyniká vaše znamení? Raci zvládají krize, Střelci jsou optimisti!

/
  • Které životní situace vaše znamení zvládá s přehledem?
    Které životní situace vaše znamení zvládá s přehledem? (profimedia.cz)
    17. června 2015 ● 06:00

    Zatímco většinu z nás rozhodí ztráta zaměstnání, Ryby touto situací proplují beze ztráty šupinky. Konfliktu se ale raději vyhnou, tam se totiž jako ryba ve vodě cítí Blíženci. Jaké krizové životní situace zvládne vaše znamení s přehledem? Kdo se dostane nejrychleji z krize a kdo se umí rychle rozhodnout? Čtěte na následujících stránkách!

  • 1.

    Beran - konec je nový začátek

    Horoskop
    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Pokud něco Berany nerozhodí, je to určitě chvíle, kdy něco končí. Ať jde o věci příjemné, nebo nepříjemné. Berani nemají problém opustit věci, které už jim nepřinášejí užitek. Stejně tak se dokážou vyrovnat i s tím, když opouštějí to, co mají rádi. Každou změnu berou jako novou výzvu, ať jde o výpověď v práci, skoncování se zlozvykem nebo rozchod s přítelem.
  • 2.

    Býk - jistota ve víru neklidu

    Horoskop
    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Pokud se na někoho můžete spolehnout ve chvílích nejistoty a zvratů, bude to určitě Býk. Ať je to ekonomická krize nebo turbulence v letadle, Býci v sobě dokážou probudit schopnost soustředění a nepanikaří. Zůstávají klidní a vědí, co si počít, i když se jejich okolí řítí do chaotického nepořádku.
  • 3.

    Blíženci - konflikt je šance

    Horoskop
    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Blíženci jsou jedním ze znamení, která dokážou výborně snášet konflikty. Ne že by je přímo vyvolávali, ale rozhodně se jim nevyhýbají. Nejsou pro ně totiž nijak stresující – naopak Blíženec bere každou hádku nebo výměnu názorů jako příležitost k tomu, říct svůj názor, vyslechnout i druhou stranu a získat jasnější pohled na situaci.
  • 4.

    Rak - ideální pomoc během nemoci

    Horoskop
    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Pokud někdo dokáže s přehledem snášet trápení a nemoci svých blízkých, pak je určitě zrozen ve znamení Raka. Raci jsou úžasní pečovatelé, dokážou vycítit potřeby ostatních. Tam, kde se jiná znamení utápějí ve smutku, depresi nebo stresu, Raci přinášejí pomoc, nadhled, lásku a bezvýhradnou podporu.
  • 5.

    Lev - vždycky existuje řešení

    Horoskop
    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Lev je mistr v nalézání řešení v situacích, kdy se něco podobného zdá nemožné. "Nejde to" – to nebere jako odpověď, ať se jedná o plánování rodinné oslavy nebo o to, jestli mu v práci zvýší plat. I v těžkých životních situacích, kdy se zdá, že z nich není východisko, se můžete spolehnout na Lva. On něco vymyslí. Jeho heslo je: kde je vůle, je i cesta.
  • 6.

    Panna - krizové řízení

    Horoskop
    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Panna si dokáže výborně poradit s jakoukoliv krizí, obzvlášť týká-li se osob, které miluje. Dokáže si udržet chladnou hlavu, vždy zhodnotit situaci a rozhodnout se, jak ji začít řešit. Tiše, nenápadně, ale vždy ochotně a nablízku je připravena pomoci.
  • 7.

    Váhy - skvělí parťáci

    Horoskop
    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Váhy jsou mistři komunikace, a proto se cítí výborně během všech společenských situací. S přehledem zvládají zapadnout v nové práci, stejně tak přijít na párty, kde nikoho neznají. Dokážou úspěšně seznamovat a propojovat lidi s různými názory, a pokud náhodou dojde na nějaký trapas, je tady Váha, aby ho vybalancovala a zahladila bez následků.
  • 8.

    Štír - neuvěřitelně rychle se dostane z krize

    Horoskop
    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Každý mívá období, kdy se mu zdá, že život se úplně rozpadl a ztratil smysl. V této chvíli je každá dobrá rada drahá a každému pomůže něco jiného. Pokud jste ale Štír, odpíchnete se ode dna velice záhy. Pomalu se narovnáte a najdete si nový směr. A jakmile si vytyčíte cíl, najednou je váš nový život smysluplnější a barevnější než ten dosavadní. 
  • 9.

    Střelec - rozhodnost

    Horoskop
    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Střelec je celoživotní optimista a je to jeho nezdolná víra v dobré konce, která je často příčinou úspěchu. Proto se také nerozmýšlí moc dlouho. Miluje rychlé akce – nejvíce se osvědčí v situacích, kdy je potřeba rozhodovat se okamžitě. Většinou trefí dobře, ale občas i přestřelí.
  • 10.

    Kozoroh - jedním pozadím na mnoha židlích

    Horoskop
    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Kozoroh zvládá efektivně plnit spoustu úkolů a povinností, až mohou mít ostatní pocit, že se musel minimálně na část dne rozdvojit. Za vším ovšem stojí pečlivé plánování a realistická očekávání. Realistická tedy z hlediska Kozoroha, jiní by padli únavou už jen ve chvíli, kdy by jeho seznam úkolů pro dnešní den měli přečíst až do konce.
  • 11.

    Vodnář - neúspěch ho nezlomí

    V
    Horoskop
    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    odnář se nezalekne žádného neúspěchu. I když zkusil několik možností, jak se s danou situací vyrovnat, vyzkouší je klidně znovu. Tam, kde ostatní propadají frustraci a vzteku, Vodnář nepolevuje. Jeho inteligence a představivost ovšem velice často vymyslí možnost, která ostatním připadá hodně bláznivá. Vodnáře to ovšem nerozhodí, jeho sebevědomí mu to nedovolí. Věří sám sobě a dělá dobře.
  • 12.

    Ryby - změna práce

    Horoskop
    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Ztráta zaměstnání pro ně v žádném případě neznamená strach z budoucnosti nebo obavy, jestli je vůbec někdo někdy ještě někde bude chtít. Ryby to nerozhodí, dokážou se přizpůsobit toku vody a plout tam, kam je proud a víry zanesou. Většinou se jim to vyplatí a objeví končiny, které jim přinesou mnohem větší uspokojení.

Autor: is

Klíčová
slova

horoskopy vlastnosti síla

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz