DISKUSE K ČLÁNKU

petr777:Aď to zní jakkoli blbě, tak přeci nejde obcházet zákony jen z toho důvodu, že je někdo chudý, nebo nemá peníze. Je to tvrdé, ale je to tak, jedině kdo vám řekne že ne je Ráth, ten zaplatí poplatek a pak čeká, že dostane hlasy ve volbách, ale tohle není masivní případ, tak ani od něj nečekejte pomoc. Apropo, je to to samé, jako když bude ženská samoživitelka a půjde dovězení a děti ji seberou. Ja ji klidně přispěju ve sbírce, to myslím vážně , dejte číslo konta a něco přispěju!!!!!

(16. 07. 2009 08:31)

sharka: a to jako mají být oploceny veškeré kolejové tratě? A silnice- protože po nich jezdí auta? jste mě pobavila....

(16. 07. 2009 06:54)

xenanexa:Je ale také dáno zákonem, že každý nebezpečný pozemek ( staveniště, nebezpečné stavby a pod.) musí být oplocen, aby nemohlo dojít k úrazu, -kolejiště nevyjímaje! Jak mají ČD takové rizikové " přechody" zabezpečeny? Na tom by se dobrý advokát mohl "otočit". V pr
vé řadě ČD hrubě porušily zákon!

(16. 07. 2009 06:38)

kacenka33:kolik bylo té slečně? 15. Tak už snad ví, kudy může a kudy ne, chodit.
Kromě toho dokážete si představit kolik by asi stálo oplotit kilometry a kilometry železničních tratí, nehledě na to, jak by to pak vypadalo v krajině?

(16. 07. 2009 10:06)

prezza:17000 drahy nevytrhne ale rodinu bez zivitele muze skoro zruinovat,hlavne ze si drahy vymahaji takoveto polozky,ale kdyz prijdete na obchodni schuzku pozde a prijdete o spoustu penez,pripadne vam uleti letadlo na zaplacenou dovolenou,tak je to v poradku a nemate narok ani na omluvu,vzdyt je to normalni,ze vlaky maji zpozdeni,s tim mate pocitat,aspon v nasich zemepisnych sirkach,,platil by i generalni reditel,kdyby se to stalo nekomu z jeho rodiny?

(16. 07. 2009 05:58)

sharka:když vymáhá banka 20 halířů a exekutor obstavuje majetek za miliony, kvůli této položce...pak se není čemu divit....pokud škodu prokážete, máte nárok na odškodné....suďte se....jenže tady umí většina jen nadávat a skutek utek....

(16. 07. 2009 06:58)

hanja:Jsi zlá a nikdy si neudělala v 15ti banální blbost,jako přejít koleje?Normálně nepřispívám,ale si zapšklá a zlá.
Lituju tvoje blízké.

(16. 07. 2009 08:54)

alka1979:Jsi velice bezcitná!

(16. 07. 2009 09:10)

sharka:ale nejsem, tohle není o bezcitnosti, je mi líto mladé holky, co si vlastní blbostí přivodila smrt, lituju i její mámu...ale bohužel, nežijeme v románech z červené knihovny....já jen realisticky konstatovala, že chápu ČD...tu omáčku okolo jsem si prostě odmyslela...přečti si povídky Šimka a Grosmana - v jedné se píše: jenom blbec,jako Zoubele v bouřce utíká (zabil ho blesk)...a věř mi,že se budeš řehtat na celé kolo a pozapomeneš,že i tento blbec měl rodiče....a nebudeš si myslet,že autoři byli cyniční a bezcitní...

(16. 07. 2009 13:07)

sharka:ani zapšklá ani zlá, jen realistická..ne, v 15ti jsem fakt přes koleje nechodila...neměla jsem kde, cestu domů jsem si zkracovat nepotřebovala a do školy jsem chodila pěšky...když nejsi schopná pochopit, že můžu mít vlastní názor, který s ebude lišit od tvého, tak spíš jsi k politování ty.

(16. 07. 2009 13:03)

hanja:Ano,jistě,po právní stránce máš pravdu.Včetně znalosti dědického řízení.Ale cosi u tebe chybí- o zemřelé 15ti leté dívce - svojí blbostí přišla o život,způsobila škodu.,každý je odpovědný za své jednání..brr,je mi z tebe zima a a to je můj názor,který můžu mít

(16. 07. 2009 19:07)

Uživatel_5654525:Ano máš pravdu že každý má právo na svůj vlastní názor.Ten můj je na ten Tvůj.Je velmi zlý až ubohý...

(19. 07. 2009 08:55)

sharka:způsobila škodu - způsobila....že přitom vlastní blbostí přišla o život - krutá realita, ale po kolejích, přes které šla, vlaky jezdí....ve svém věku věděla, co dělá...i co dělat nemá...tak co se divíte? Soucit je jedna věc, škoda druhá...a že od matky odešel její manžel? Není první ani poslední....ta částka není zas tak vysoká, čekala jsem vyšší...
Každý je za své jednání odpovědný, stejně tak z dědického řízení bývají napřed hrazeny dluhy,pak se zbytek - pokud nějaký je, dělí mezi pozůstalé..a to ještě polovinu dostane bývalý manžel, protože stavebko, co své dceři platila,platila v manželství...pokud neměli rozdělený majetek, tak má na to právo...jestli si to vezme nebo ne..to je jiná věc.

(16. 07. 2009 05:25)

benicek10:Neuvěřitelně ubohý!!!

(16. 07. 2009 07:21)

sharka:jen realisticky pravdivý, když si odmyslíš tu omáčku z článku....napadne tě totéž...

(16. 07. 2009 13:08)

demiro:Ty k...o nebeská.

(16. 07. 2009 08:25)

luckaaa:smarja to je nazor

(16. 07. 2009 12:34)

milda34:SOUHLAS!!! TY K....O NEBESKA!!!!

(16. 07. 2009 12:35)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy