DISKUSE K ČLÁNKU

vechtrvesluzbe: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 07. 2009 17:41)

kukackaa:na "blbost". Neemám to sice odzkoušené, tak nevím. Zatím dítě nic neprovedlo. Je to že např. když svrhne v obchodu regál, tak škodu pojištovna proplatí. Není to něco podobné?

(16. 07. 2009 12:47)

kajuna:Je to teda hrozný, ale dobře, když je to tedy tak, tak ať taky dráhy na druhou stranu zaplatí lidem, co jim vznikla škoda zaviněná zpožděním vlaku atd.

(16. 07. 2009 11:33)

pleskac: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 07. 2009 11:29)

aktij:Doufám, že to myslíte jako nadsázku, protože normální člověk vidí, že to není přechod pro chodce, ale vyšlapaná cestička od těch, co nedodržují nařízení a krátí si cestu přes koleje.

(16. 07. 2009 11:46)

pleskac: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 07. 2009 11:26)

apple:nikomu nepřeju nic zlého,ale aby jednou neskončili pod vlakem vaši blízcí.

(16. 07. 2009 11:13)

moly7:tak na to se neda rict slusne svuj nazor, tak se k tomu nebudu radsi ani vyjadrovat.

(16. 07. 2009 11:08)

lucy25:Je to neskutečné co za bordel tady u nás je.A to nemluvím o těch milionech co už mají ti z drah nahrabáno.Člověk se zhroutí z neštěstí a oni mu ještě napaří pokutu.No to se zákonitě každému normálnímu udělá zle.Chce to tedy po drahách taky odškodnění za všechno.Jak už tady někdo psal,taky se mi stalo,že bylo zpoždění,druhý vlak mi ujel a kdo mi zaplatil to,že jsem půl dne byla nucena udělat si hezký výlet do města? NIKDO.K lidem se chovají jako ke zvěři.Zmínila bych a všichni kdo to zažili mi jistě dají za pravdu,když se nejen o vánocích jezdí z Prahy směrem na severní moravu.Podotýkám,že jsme jeli jako prasat,posedávající na taškách,postávající v uličkách a ještě byla průvodčí nasr....že nemůže projít.No kdyby mohla tak lítá.Proč dráhy musí prodávat tolik lístků,když se ti lidi tam sotva vejdou a neposilní spoje? My takhle cestovali 4,5 hodiny a za plnou cenu prosím!!!! Takže hamty hamty vy z drah,udavte se těma peněz­ma!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!

(16. 07. 2009 10:46)

kacenka33:takhle musel zaplatit škodu na autě, které ho srazilo, protože přecházel ulici mimo přechod. Je to drsný, ale je to tak

(16. 07. 2009 10:34)

aligee:Nevím, co k tomu všemu ještě dodat.. Je opravdu moc smutné, že se najde na světě tolik bezcitných lidí. Určitě nemohou milovat, a když, tak jen sebe. Toto považuji za nehodu a maminku lituji. Může se to stát komukoliv z vás nebo vašim dětem, to už zase budete mluvit jinak, že? ČD - to je katastrofa - bez komentáře. Ne jen, že neproplatí jízdné nebo nelze uplatnit slevu, ještě k tomu okrádají na jízdenkách.. ČD - BEZ KOMENTÁŘE. A VŮBEC, CELÝ TENTO STÁT JE JEDNA VELKÁ FRAŠKA A NESKUTEČNÝ BORDEL.Ráda bych také mamince přispěla, když bude možnost. A každý z vás než jsem napíše nějakou blbost, ať si nejdříve zamete před svým prahem!!

(16. 07. 2009 10:31)

nexide:ČD, to je to podnik, kde se ztrácí neskutečný miliony, ne-li miliardy a především podnik, kde je tak nehoráznej bordel, že to se nikde jinde nevidí!!! Obrovská černá díra, která okrádá nás všechny, celý stát každoročně o neuvěřitelný peníze, o krajích raději ani nemluvě. Cestovat společně s nima je otřesný: nepořádek, 50let starý vlaky a zpoždění v řádech desítkách minut nejsou ničím vyjímečným. Myslím, že pro takovou společnost jsou tyhle peníze naprosto směšnou položkou a není takovej problém nastavit splátkový kalendář, proč tu paní hned tlačí ke zdi a musí to mít do 10ti dnů, když jsou to pro ně naprosto směšné peníze, zatímco pro ni možná likvidační částka?! Doufám, že se udělá sbírka, rád také přispěji.

(16. 07. 2009 10:09)

milos261: takový zmetci. hlavně že ředitel ČD má 500000 kč za měsíc. ale mělo by to být naopak ČD by měli dát 17000 a ještě víc. je to stejný jak když spadne letadlo a zabije se 200 chtěj aerolinky peníze za hledání lidí v moři? ne eště zaplatí odškodnění pozůstalím rodinám.

(16. 07. 2009 09:50)

ondatra:Mně už několikrát ujel autobusový spoj kvůli zpoždění ČD a dráhy mi nedaly ani korunu, dokonce jsem pak ještě musela kvůli nim pokračovat vlakem místo autobusem, v předprodeji koupená jízdenka na autobus mi propadla a jízdenka na vlak byla dvakrát tak drahá, pořádně se mi to prodražilo. Dřív jsem vlakem jezdila často, ale dnes už jedu vlakem jen když musím a vždy radši předem počítám s půlhodinovým zpožděním vlaku. Pokud dráhy chtějí hradit škodu od druhých, ať také ony hradí škodu, kterou způsobují cestujícím svým zpožděním.

(16. 07. 2009 09:36)

bledulka:Sama mám 2 dcery přibližně ve věku té dívky, tak si to ani neumím představit. Dráhy svým postojem naprosto normální lidi šokují!!! Pane Bože, i když přecházela přes koleje, přece se stalo neštěstí. Měly si to místo dráhy lépe zabezpečit!!! Přece ještě nebudou po pozůstalých vymáhat peníze!!!!! Zdejší příspěvky jsou stejně cynické jako jejich autorové, kteří určitě nemají děti!!!

(16. 07. 2009 09:13)

janrezak: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 07. 2009 08:57)

hanja:patří příspěvku níže - udělala cosenesmí

(16. 07. 2009 08:55)

elinne:taky si myslím, že by zaplatit měla a také jsem čekala vyšší částku. Její dcera způsobila svou neopatrností nebo nezodpovědností ČD určitou škodu, to, že zemřela je tragédie, ale škoda zde ČD vznikla jejím jednáním. Na druhou stranu souhlasím s tím, že ČD jsou mizerným podnikem, topí se v nich obrovské peníze, protože vždy když je tato a.s. předlužená, tak do ní stát vrazí prachy... A je pravda, že pokud jejich vinou - závada, neohlášená výluka atd. zmeškáte let, důležitou schůzku, zkoušku, neproplatí vám nic. Nicméně pro vztah viník-poškozený tyto zkušenosti s cestováním s ČD nemají právně žádný vliv.

(16. 07. 2009 08:49)

siroky11:To je blbost. ČD sami uznávají že, KDO ZPŮSOBÍ ŠKODU - MUSÍ JI UHRADIT. Matka způsobila nějakou škodu? Holce už bylo 15 let. Tak nemel nesmysly. Podívej se , co se děje v této republice, i státní úředníci rozkrádají majetek a nesou za ně odpovědnost rodinní příslušníci? ČD jsou HYENY!!!

(16. 07. 2009 08:58)

sharka:ale ony to chtějí získat v poyůstalostním řízení, z dědictví..protože dědicové jsou matka a otec..adresa matky byla totožná s adresou dcery, tudíž to chtějí po matce..jako po pozůstalé....

(16. 07. 2009 12:59)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy