Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Omluva společnosti Reber, výrobci slavných Mozartových koulí

Mozartovy koule od společnosti Reber
Mozartovy koule od společnosti Reber  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: red - 
10. prosince 2021
13:14

Úpadek společnosti Salzburg Schokolade, výrobce Mozartových koulí značky Mirabell, o kterém Blesk.cz informoval ve středu 1.12., se nijak nedotýká výrobce Mozartových koulí značky Reber, jak čtenáři Blesk.cz mohli vyvodit kvůli chybně zvolené ilustrační fotografii v úvodu původního článku.

Blesk.cz článek s titulkem Výrobce slavných Mozartových koulí končí? Firma je v úpadku kvůli covidu o úpadku společnosti Salzburg Schokolade ve středu 1.12. doplnil ilustračním snímkem Mozartových koulí vyrobených společností Reber, jíž se úpadek netýká. Redakce se za chybu společnosti i českému distributorovi jejích výrobků, společnosti Procházka –⁠ čokoládové speciality s.r.o., omlouvá.

Dostupnost oblíbené pochoutky v České republice ohrožena není, mimo jiné díky výše zmíněné společnosti Reber, v ČR zastoupené společností Procházka –⁠ čokoládové speciality s.r.o. Reber patří k největším producentům producentům Mozartových koulí.

O vlastnostech Mozartových koulí značky Reber pro Blesk.cz pohovořil Pavel Procházka, jehož internetový obchod www.coko-shop.cz poskytuje nejširší nabídku balení Mozartových koulí v České republice. „Exkluzivní cukrovinka pojmenovaná podle slavného hudebního skladatele je skutečnou sonátou pro chuťové buňky. Pistáciový a mandlový marcipán s nugátovým srdcem ponořený do vrstev mléčné a hořké čokolády vytváří geniální chuťovou konstelaci, které Vás jistě okouzlí. Nechte se unést legendárními Mozartovými koulemi vysoké kvality, které neobsahují konzervační látky ani chemická barviva a palmový olej,“ vzkázal milovníkům čokolády Pavel Procházka.

Společnost Reber vyrábí Mozartovy koule v bavorském lázeňském městě Bad Reichenhall. Mozartovy koule Reber mají nugátové jádro obalené z půlky pistáciovým a z půlky mandlovým marcipánem. Firma podle dostupných informací ročně vyprodukuje přes 180 milionů kusů těchto čokoládových bonbonů.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi