Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vrah vykopal hrob Aničky předem?

Autor: kyc, rvs, ap - 
18. března 2011
12:57

Dopředu si dívku vytipoval, připravil hrob, znásilnil, uškrtil a pak ji ještě prorazil lebku kamenem. Ten, kdo to Aničce udělal, snad nemohl být ani člověk, ale chladnokrevná, odporná zrůda. Nakonec ji zřejmě i okradl. Policie je přesvědčena, že onou zrůdou je jediný podezřelý Ota T (41).

O uvalení vazby nad Otou T. v pátek rozhodl soudce. Ten samý soudce, který o uvalení vazby rozhodoval již v době, kdy policie Otu T. zatkla krátce po zmizení Aničky. Tentokrát  rozhodl pro uvalení vazby. Přesvědčily ho nové skutečnosti?

Nová známá fakta:

* Na zbytcích oblečení Aničky se našlo DNA Oty T.

Vrah zanechal na zbytcích oblečení Aničky stopy DNA. A ty se podle informací Blesku shodují s DNA obviněného Oty T.

* Vrah Aničce rozbil po smrti hlavu

Vrah Aničku škrtil tak, že jí zlomil dva krční obratle. Už to bylo podle policejních zdrojů smrtelné. I přesto jí ještě rozbil hlavu kamenem v oblasti pravého spánku.

* Vrah zabalil její tělo do igelitu

Mnoho lidí si klade otázku: Proč policie nenalezla tělo Aničky již během prvního pátrání v Troji a musela jí pomoct až náhoda v podobě změny počasí a lesní zvěře? Podle odborníků může policejní psy zmást zabalení těla do igelitu. A nalezené tělo Aničky bylo do igelitu podle některých informací skutečně zabaleno.

* Vrah Aničku znásilnil

Podle rozsahu obvinění je zřejmé, že Anička byla před smrtí sexuálně zneužita. Její tělo navíc nalezli bez kalhotek.

* Hrob vykopal předem

O naprosté chladnokrevnosti vraha svědčí skutečnost, že hrob v lesích Třešňovky byl údajně vykopán dopředu. To by vysvětlovalo, jak se mohlo pachateli podařit svůj čin zakrýt tak rychle - ještě před vyhlášením pátrání.

Jaké jsou další důkazy proti Otovi T.?

Nyní nejdůležitější otázka. Kromě nesrovnalostí na detektoru lži, které ovšem u soudu nemohou posloužit jako rozhodující důkaz, má tedy policie k dispozici zřejmě stopy DNA na oblečení Aničky. V okolí nálezu Aniččina těla se navíc nalezlo nářadí, na kterém byly otisky Oty T. "K tomu řekl jen to, že pomáhal zahrádkářům," sdělil zdroj Blesku.

bojinka ( 26. března 2011 20:13 )

Ota T., byl možná lump, ale vrah Aničky, tomu nevěřím.Je tam spousta nesrovnalostí. Ať se hledá kolem rodiny, něco tam bude.

turbulence ( 21. března 2011 15:13 )

OKO vidí OKO není píča.....

jilyan ( 21. března 2011 07:17 )

Já bych tady ty nová fakta tak vážně nebrala. Zaprvé moc často se u nich objevují slova jako zřejmě, údajně. A za druhé, pochybuji, že když něco policie zjistí, okamžitě to jde hlásit novinářům.

polinecka ( 20. března 2011 22:11 )

ja si tiez myslim,ze ak sa naslo dna,je to jasne.a ak bola znasilnena,museli najst dna!neverim,ze vrah-pedofil tak premyslal a dal si kondom..neviem,o com to cele je!je to na 100percent jasny vrah!!

gevi ( 20. března 2011 20:23 )

už snad může být přímý důkaz. Obával jsem se, že biologické stopy mohou být dlouhou dobou zničeny, ale z biochemie jsem měl představu, že samotná DNA by se zničit neměla. Možná dokonce vydržela cestu vesmírem a po dopadu na Zemi se vhodnými podmínkami pro život se zde začal život rozvíjet. Kéž by to už byla opravdu jistá pravda, že ta DNA je jeho beze všech pochybností. Jinak by měl obhájce docela snadnou úlohu všechny ty indicie rozbít.

Zobrazit celou diskusi